Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

Mobile by Peak Design: ongelooflijk handige iPhone-accessoires voor onderweg (Adv)

Auteur: iCreate
0 reacties
Peak design mobile


Lees verder na de advertentie

Ben je vaak onderweg? Dat betekent waarschijnlijk dat je waarschijnlijk altijd allerlei spullen overal mee naartoe neemt. Peak Design maakt al sinds 2010 producten die je helpen om je kostbare eigendommen mee te nemen, te beschermen én er optimaal gebruik van te maken. En wat heb je tegenwoordig altijd bij je, als forens, reiziger of avonturier? Juist ja: je iPhone. Zo ontstond Mobile by Peak Design: een reeks handige iPhone-accessoires voor onderweg!

Bekijk de iPhone-accessoires

Mobile by Peak Design: met je iPhone op Pad

Het idee voor het Peak Design Mobile ontstond tijdens een motorreis in Zuidoost-Azië in 2010. Tassen, buidels, straps en andere draagoplossingen van Peak Design behoren al veel langer tot het assortiment. In navolging daarvan is er nu Mobile by Peak Design: ideaal voor als je je iPhone altijd overal mee naartoe sleept.

Het hart van Peak Design Mobile is de Everyday Case. Dit is een ultraslank (2,4 mm!) en stevig hoesje, gemaakt van polycarbonaat met een weatherproof nylon shell. Het hoesje ziet er bijzonder chic uit, zorgt voor een goede grip en houdt je telefoon veilig. Een handig hoesje dus – maar dat is nog slechts het begin! Waarin dit hoesje pas écht uitblinkt? Dankzij het SlimLink systeem sluit hij moeiteloos aan op de vele accessoires van het Mobile-ecosysteem. Ook ondersteunt hij MagSafe.

Handige accessoires voor iedereen


kooptip


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €696!


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €696!

Tot €7,50 korting per maand en dubbele data als je thuis KPN hebt

https://www.youtube.com/watch?v=NUquspWRrQ8

Peak Design heeft een zeer uitgebreide reeks aan accessoires die je allemaal met het grootste gemak vastklikt aan het hoesje. Er is voor ieder wat wils. Wat dacht je bijvoorbeeld van:

  • Mobile Tripod: een ideaal statiefje om timelapse-video’s mee te maken, of voor een video-vergadering. Je kunt hem na gebruik inklappen tot creditcard-formaat en achter op het hoesje bewaren.
  • Out Front Bike Mount: gebruik je iPhone als navigatiesysteem of actiecamera tijdens het fietsen. Deze houder bevestig je op het stuur van je fiets of mountainbike – hij kan tegen een stootje. Er is ook een extra stevige variant voor motorrijders!
  • Car Mount: handsfree autorijden en toch je navigatie in de gaten houden? Daarvoor is er een handige Car Mount.
  • Wallet stand: Je betaalpas, rijbewijs of ov-chipkaart altijd snel bij de hand met deze pasjeshouder. Deze doet tegelijk dienst als kickstand.

En dat is nog maar een greep uit het assortiment. Veel van de accessoires werken ook op andere MagSafe-hoesjes. Lees het zeer uitgebreide blog voor uitleg over alle mogelijkheden van het Peak Design Mobile-systeem.

Lees het blog-artikel

Duurzaam

Peak Design streeft ernaar de wereld beter achter te laten dan dat we hem hebben aangetroffen. Sowieso worden de producten gemaakt van duurzame materialen. Één procent van de omzet wordt daarom gedoneerd aan goede doelen. Ook zijn de accessoires geschikt voor telefoons die je in de toekomst nog aanschaft.