Terug naar Windows komt officieel naar iPad en Mac!
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Windows komt officieel naar iPad en Mac!

Door Laura Grootaarts19 juli 2021 11:552 min. leestijd0

Microsoft heeft Windows 365 aangekondigd. Hiermee kun je Windows gebruiken vanuit iedere browser, dus ook vanaf je iPad en Mac. De eerste versie is gericht op de zakelijke markt, maar mogelijk volgt er later een consumentenversie.

Windows 365 iPad

Windows 365 op iPad, Mac en meer

Met Windows 365 krijg je een pc in de cloud, en die werkt op vrijwel alle computers, tablets en smartphones. Al je apps, documenten en instellingen zijn overal beschikbaar. Ook vanaf je Apple-apparaten heb je toegang tot deze ‘virtuele pc’. Dat betekent dat je ook je iPad kunt gebruiken als Windows-apparaat. En het is ook een goede oplossing voor mensen met een M1-Mac, want die moeten Boot Camp – waarmee je schakelt tussen Mac en Windows – missen.

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

• Krijg tot €400 terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

Het is ook heel eenvoudig om te wisselen tussen verschillende apparaten. Je virtuele pc blijft er overal exact hetzelfde uitziet, ongeacht het apparaat waarop je werkt. Zo kun je heel gemakkelijk verdergaan met je werk op een andere plek en met een ander apparaat. Microsoft zelf noemt het ‘Hybride Windows voor een hybride wereld’.

Beschikbaarheid Windows 365

Windows 365 is beschikbaar vanaf 2 augustus, uitsluitend voor de zakelijke markt – daar horen zzp’ers en eenmanszaken natuurlijk ook bij. Er zijn verschillende configuraties mogelijk. Zo kun je je virtuele pc uitrusten met tot 512 GB opslag en 16 GB RAM. Je krijgt zo de beschikking over Windows 10 en later Windows 11 (wanneer die versie later dit jaar beschikbaar is).

Voor Windows 365 moet je een abonnement afsluiten. De prijs is afhankelijk van de gekozen configuratie, maar Microsoft heeft op dit moment nog geen prijsindicatie gegeven. Wil je nu al Windows op je iPad? Zo installeer je Windows 3.1 (uit 1992)!

iCreate 143
iCreate 143
🎁 De ultieme Apple-koopgids

Bron: Microsoft.com

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar