Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

Micro-sim volgende week bij T-Mobile

Auteur: iCreate
1 reacties


Lees verder na de advertentie

Berg je schaar maar op, zelf een simkaart bijknippen voor de iPad 3G is niet langer nodig. Alle Nederlandse providers brengen binnenkort micro-simkaarten op de markt.

T-Mobile, hofleverancier van de iPhone, schrijft in een persbericht dat ze de micro-sim vanaf 28 mei uitleveren. Dit is tevens de datum dat de iPad (en de iPad 3G) leverbaar zal zijn in Duitsland en Frankrijk. Het persbericht benadrukt dat de micro-sim met een simpele adapter ook fungeert als normale simkaart. Het is nog niet bekend wanneer KPN en Vodafone de kleinere simkaart gaan aanbieden.

Normale simkaart (links) en micro-simkaart (rechts)

De iPad 3G is het eerste apparaat dat gebruikt maakt van de micro-simkaart. In de Verenigde Staten levert provider AT&T zo’n kaartje bij de iPad 3G, ergens anders kom je de micro-sim niet tegen. Voor de Nederlandse providers is de micro-sim dus nieuw en spannend, maar ze hebben allemaal aangekondigd de kaart te gaan leveren.

De iPhone 4G zal, volgens de geruchten, ook gebruik maken van de micro-sim. De providers staan vast te trappelen dit toestel te verkopen. Dat maakt het uitbrengen van een micro-sim voor de iPad 3G een soort generale repetitie voor de komst van de volgende iPhone.


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand op je bundel!


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand op je bundel!

Maximale korting en dubbele data als je thuis internet van Ziggo hebt

Mocht je nu direct een micro-simkaart nodig hebben, dan verwijs ik je graag door naar ons stappenplan: knip je simkaart voor iPad 3G