Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

MediaMarkt 20 jaar: dit zijn de Apple-deals

Auteur: Laura Grootaarts
2 reacties
MediaMarkt


Lees verder na de advertentie

MediaMarkt bestaat 20 jaar en geeft daarom dit weekend korting op bijna alles. Als Apple-liefhebber weet je het dan waarschijnlijk wel: iPhones en andere Apple-producten doen natuurlijk niet mee aan het prijzencircus … maar dit jaar is het anders!

Mediamarkt 20 procent

MediaMarkt Apple deals

In de voorwaarden van de MediaMarkt 20 jaar-actie is te lezen dat je wél korting krijgt op Apple-producten. Er zit wel een addertje onder het gras: de korting is lager dan de 20 procent die voor vele andere producten geldt. Wat de precieze korting dan wel is, weten we nog niet. MediaMarkt geeft aan dat de prijzen vrijdag 25 januari om 0:00 bekend worden gemaakt.

De korting geldt voor een beperkt aantal producten. Dit zijn ze allemaal:


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt

De laatste in het rijtje – de MacBook Air – raden we je echt af omdat hij sterk verouderd is. Eind vorig jaar is er een compleet vernieuwde MacBook Air verschenen. Maar de andere producten waarvoor de korting geldt zijn nog helemaal bij de tijd. Met de iPhone XR en de iPad 2018 haal je zelfs de meest recente modellen in huis.

De kortingen gelden tot en met zondag 27 januari, online en in de winkels. Nu al is er korting op witgoed, tv’s, audio en kleine huishoudelijke apparatuur. Bekijk de huidige 20 procent deals.

En de BTW actie van Mediamarkt?

Die is er niet meer: MediaMarkt heeft afscheid genomen van de BTW actie. Dit omdat die de afgelopen jaren tot veel onduidelijkheden en vragen leidde. Deze nieuwe actie is ervoor in de plaats gekomen.