Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 156iOS 17-geheimen onthuld
Cover van

13-inch MacBook Pro 2022 nu fors goedkoper: € 320 korting

Auteur: Ward Edema
0 reacties
MacBook Pro 13 inch


Lees verder na de advertentie

De MacBook Pro 2022 is de snelste compacte laptop van Apple, en hij is er nu met maar liefst € 320 korting. Hier vind je de deal.

MacBook Pro 2022

De MacBook Pro 2022 is de nieuwste versie van Apple’s 13-inch laptop voor professionals. Hij heeft dezelfde supersnelle M2-chip als de meest recente MacBook Air, maar door de aanwezigheid van een ventilator kan hij nét iets betere prestaties uit de chip halen. Dit geldt met name als je langdurig een zware taak uitvoert, zoals het renderen van een filmpje of het berekenen van beelden met AI.

Ook heeft de MacBook Air 2022 een waanzinnige accuduur van 20 uur – dat is de beste accuduur tot nu toe voor een compacte MacBook – en heeft hij als enige Mac van dit moment een Touch Bar. Dit is een dynamische balk boven het toetsenbord die verandert van functie, afhankelijk van de app die je gebruikt.

MacBook Pro 2022 korting

De MacBook Pro 2022 heeft een adviesprijs van € 1619, en daar krijg je een M2-chip met 8-core cpu en 10-core gpu voor, 8 GB geheugen en 256 GB opslag. Nu is die uitvoering er echter met flinke korting. Bij zowel Amazon als Bol is hij namelijk met € 320 afgeprijsd. Hier vind je de deal:


kooptip

Is de aanbieding verlopen? Werp dan een blik op onze actuele prijsvergelijker:

Wekelijks Apple-nieuws in je mail

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!
Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!