Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 158De grote AirPods-gids 🎧
Cover van

Handig: een MacBook docking en draadloze oplader in één

Auteur: iCreate
3 reacties
MacBook docking station met draadloos opladen


Lees verder na de advertentie

Met de weinige aansluitingen van een Mac kun je bijna niet zonder adapter. Handig is dan deze 11-in-1 USB-C Adapter met draadloos opladen van Levin. Daarmee heeft je MacBook er niet alleen tien onmisbare poorten bij; je haalt er ook een draadloze oplader voor je iPhone mee in huis.

MacBook docking station met draadloos opladen

De compacte hub van stof lijkt op het eerste gezicht een draadloze oplader, maar doet ook dienst als een hub met elf poorten. Met onder meer een aansluitingen voor HDMI en VGA (voor twee externe beeldschermen), USB-C (voor het opladen van je MacBook), ethernet (bedraad internet) en drie keer USB 3.0 voor randapparatuur, heeft de Mac alle aansluitingen die je nodig hebt.

Verder heeft de MacBook docking station, die verkrijgbaar is bij USB-C-Adapters.nl, een SD & microSD kaartlezer voor de foto’s van je camera en is er een headphone jack.

Draadloos opladen

De draadloze oplader ondersteunt laadsnelheden tot 10W. Dit is voldoende voor de iPhone, die draadloos opladen tot maximaal 7,5W ondersteunt. Draadloos opladen werkt met de iPhone 8 (Plus), iPhone X, iPhone XS (Max), iPhone 11 en iPhone 11 Pro (Max).


kooptip

Houd er rekening mee dat deze MacBook docking station met draadloos opladen niet gemaakt is voor het aansluiten van externe harde schijven. Omdat de stroom over veel poorten verdeeld moet worden, leveren de usb-poorten maximaal 900mA. Voor de meeste externe harde schijven is dit onvoldoende.

De 11-in 1 USB-C Adapter met draadloos opladen van Levin is te koop voor € 79,95.

Dit artikel komt tot stand in samenwerking met USB-C-Adapters.nl.