Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

MacBook Air 2022 kleuren: zo mooi had de Air kunnen zijn

Auteur: Ward Edema
3 reacties
MacBook Air 2022 kleuren


Lees verder na de advertentie

Hij was zo kleurrijk voorspeld, maar de MacBook Air 2022 kleuren bleken uiteindelijk vrij mild te zijn. Dat kan beter: zo hadden de kleuren eruit moeten zien!

MacBook Air 2022 kleuren

Er gingen al maandenlang geruchten over de nieuwe MacBook Air 2022 voordat hij officieel aangekondigd werd. En hoewel een groot deel van die geruchten bleek te kloppen, zoals de M2-chip, MagSafe-oplaadpoort en het vlakkere ontwerp, hadden ze het helemaal mis als het gaat om de kleuren.

Er werd voorspeld dat de kleuren gingen lijken op die van de iMac, met een combinatie van felle en zachtere kleuren, en lichtgrijze schermranden. Maar helaas: we kregen uiteindelijk de bekende zilveren en spacegrijze kleur, samen met het champagne-achtige Sterrenlicht en donkere Middernacht – niet meer, niet minder.

MacBook Air concept: kleuren van de iMac

MacBook Air 2022 colors


kooptip

Maar wat nou als Apple wél voor een opvallend kleurenpalet was gegaan? Wij hebben de kleuren van de 24-inch iMac toegepast op de MacBook Air 2022, en van het resultaat worden we vrolijk.

De onderkant van de MacBook Air heeft in ons concept dezelfde felle kleuren als de achterzijde van de iMac, en de voor- en achterzijde van het scherm hebben juist de zachtere kleuren van de ‘kin’ van de iMac. Het resultaat is een laptop die sterk doet denken aan de hippe iBook uit de jaren ’90, Apple’s eerste en laatste kleurrijke laptop.

MacBook SE?

MacBook Air M2 kleuren

Hoewel Apple ervoor koos om de Air vrij ‘braaf’ te houden, is er altijd nog een kans dat er een kleurrijke goedkopere MacBook komt. De nieuwe MacBook Air heeft een startprijs van € 1519, en stijgt daarmee ver boven de prijs van de Air van voorgaande jaren. Er is dus ruimte ontstaan rond de €1100 – een gat waar een goedkopere ‘MacBook SE’ in kan springen. Mét felle kleurtjes.

Zou jij voor zo’n kleurrijke MacBook gaan? Beantwoord onze poll en laat een reactie achter!

Hoe de toekomst van de MacBook er werkelijk uit gaat zien, weten we nog niet. Wel is de kans groot dat we eind dit jaar of begin volgend jaar een eerste blik mogen werpen op een nieuwe 14- en 16-inch MacBook Pro: nog even geduld!

Wekelijks Apple-nieuws in je mail

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!
Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!