Terug naar MacBook Air 2022 kleuren: zo mooi had de Air kunnen zijn
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

MacBook Air 2022 kleuren: zo mooi had de Air kunnen zijn

Door Ward Edema26 juli 2022 08:002 min. leestijd3

Hij was zo kleurrijk voorspeld, maar de MacBook Air 2022 kleuren bleken uiteindelijk vrij mild te zijn. Dat kan beter: zo hadden de kleuren eruit moeten zien!

MacBook Air 2022 kleuren

MacBook Air 2022 kleuren

Er gingen al maandenlang geruchten over de nieuwe MacBook Air 2022 voordat hij officieel aangekondigd werd. En hoewel een groot deel van die geruchten bleek te kloppen, zoals de M2-chip, MagSafe-oplaadpoort en het vlakkere ontwerp, hadden ze het helemaal mis als het gaat om de kleuren.

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

• Krijg tot €325 terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

Er werd voorspeld dat de kleuren gingen lijken op die van de iMac, met een combinatie van felle en zachtere kleuren, en lichtgrijze schermranden. Maar helaas: we kregen uiteindelijk de bekende zilveren en spacegrijze kleur, samen met het champagne-achtige Sterrenlicht en donkere Middernacht – niet meer, niet minder.

MacBook Air concept: kleuren van de iMac

MacBook Air 2022 colors

Maar wat nou als Apple wél voor een opvallend kleurenpalet was gegaan? Wij hebben de kleuren van de 24-inch iMac toegepast op de MacBook Air 2022, en van het resultaat worden we vrolijk.

De onderkant van de MacBook Air heeft in ons concept dezelfde felle kleuren als de achterzijde van de iMac, en de voor- en achterzijde van het scherm hebben juist de zachtere kleuren van de ‘kin’ van de iMac. Het resultaat is een laptop die sterk doet denken aan de hippe iBook uit de jaren ’90, Apple’s eerste en laatste kleurrijke laptop.

MacBook SE?

MacBook Air M2 kleuren

Hoewel Apple ervoor koos om de Air vrij ‘braaf’ te houden, is er altijd nog een kans dat er een kleurrijke goedkopere MacBook komt. De nieuwe MacBook Air heeft een startprijs van € 1519, en stijgt daarmee ver boven de prijs van de Air van voorgaande jaren. Er is dus ruimte ontstaan rond de €1100 – een gat waar een goedkopere ‘MacBook SE’ in kan springen. Mét felle kleurtjes.

Zou jij voor zo’n kleurrijke MacBook gaan? Beantwoord onze poll en laat een reactie achter!

Hoe de toekomst van de MacBook er werkelijk uit gaat zien, weten we nog niet. Wel is de kans groot dat we eind dit jaar of begin volgend jaar een eerste blik mogen werpen op een nieuwe 14- en 16-inch MacBook Pro: nog even geduld!

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!
De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

3
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
JohnB
Lezer
JohnB

Leuk, die gedachten experimenten. Vraag voor Apple is natuurlijk: Verkoopt het? Waag er eens een enquete aan en weet dan hoe “conservatief” of “hip” de kopers van een machine van €1500 zijn, waarbij ze hopen op een zo groot mogelijke restwaarde.

Marianne
Lezer
Marianne

MacBook SE zou mijn voorkeur hebben, ook de felle kleurtjes.