Terug naar ‘MacBook Air 2021 komt er in zes vrolijke kleuren’
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

‘MacBook Air 2021 komt er in zes vrolijke kleuren’

Door Koen van Ekeren10 mei 2021 09:302 min. leestijd0

Altijd al een MacBook in een vrolijke kleurtint willen hebben? Voor Mac-liefhebbers die van kleur houden, introduceert Apple waarschijnlijk een MacBook Air 2021 die verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Waarschijnlijk gaat het om de kleurtinten van de nieuwe iMac 2021.

MacBook Air 2021 kleuren

Meer kleurrijke Macs

Onlangs werd de iMac compleet in het nieuw gestoken. Het opvallendste aan het ontwerp van de Apple-computer zijn misschien wel de vrolijke kleurtinten. De nieuwe iMac is beschikbaar in het blauw, groen, roze, geel, oranje en paars.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

De kans is groot dat Apple meer Macs kleur wil geven. Apple-leaker Jon Prosser meldt op zijn YouTube-kanaal dat Apple een prototype van een MacBook heeft getest, die er zou zijn in verschillende kleuren. Hierbij zou het in ieder geval gaan om een blauwe kleurtint.

MacBook Air 2021 kleuren

De bron van Prosser stelt dat de kleurrijke MacBook er zal zijn voor de ‘gemiddelde consument’, waarmee hij lijkt te suggereren dat het om een nieuwe MacBook Air 2021 gaat. Bij de geavanceerdere MacBook Pro-modellen lijkt Apple dus vast te houden aan de chiquere tinten: spacegrijs en zilver.

In een later bericht op Twitter hint Prosser erop dat de nieuwe Air er ook in een groene kleuroptie zal zijn. Ook de iMac 2021 is er in het blauw en groen, dus wellicht zien we alle zeven iMac-kleuren straks terug bij de MacBook Air 2021. Eerder dit jaar was Prosser de eerste die meldde dat de nieuwe iMac in meerdere kleurtinten verkrijgbaar zou zijn. Deze informatie heeft hij van dezelfde bron.

Release

De verwachting is dat de nieuwe MacBook Air 2021 aan het eind van dit jaar wordt geïntroduceerd. Het kan ook begin 2022 zijn. Over de nieuwe Air is nog weinig bekend. Wel zit er waarschijnlijk een krachtigere M2-processor in. Ook is de kans groot dat de Air een nieuw design met platte zijkanten krijgt – vergelijkbaar met het nieuwe MacBook Pro 2021 ontwerp.

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!
De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Koen van Ekeren

(Web)redacteur van iCreate. Haalt met zijn iPhone met gemak een schermtijd van drie uur. Laat die functie op de Mac liever uit.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
MacBook Air
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar