Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

‘MacBook Air 2021 komt er in zes vrolijke kleuren’

Auteur: Koen van Ekeren
0 reacties
MacBook Air 2021 kleuren


Lees verder na de advertentie

Altijd al een MacBook in een vrolijke kleurtint willen hebben? Voor Mac-liefhebbers die van kleur houden, introduceert Apple waarschijnlijk een MacBook Air 2021 die verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Waarschijnlijk gaat het om de kleurtinten van de nieuwe iMac 2021.

Meer kleurrijke Macs

Onlangs werd de iMac compleet in het nieuw gestoken. Het opvallendste aan het ontwerp van de Apple-computer zijn misschien wel de vrolijke kleurtinten. De nieuwe iMac is beschikbaar in het blauw, groen, roze, geel, oranje en paars.

De kans is groot dat Apple meer Macs kleur wil geven. Apple-leaker Jon Prosser meldt op zijn YouTube-kanaal dat Apple een prototype van een MacBook heeft getest, die er zou zijn in verschillende kleuren. Hierbij zou het in ieder geval gaan om een blauwe kleurtint.

MacBook Air 2021 kleuren

De bron van Prosser stelt dat de kleurrijke MacBook er zal zijn voor de ‘gemiddelde consument’, waarmee hij lijkt te suggereren dat het om een nieuwe MacBook Air 2021 gaat. Bij de geavanceerdere MacBook Pro-modellen lijkt Apple dus vast te houden aan de chiquere tinten: spacegrijs en zilver.


kooptip

In een later bericht op Twitter hint Prosser erop dat de nieuwe Air er ook in een groene kleuroptie zal zijn. Ook de iMac 2021 is er in het blauw en groen, dus wellicht zien we alle zeven iMac-kleuren straks terug bij de MacBook Air 2021. Eerder dit jaar was Prosser de eerste die meldde dat de nieuwe iMac in meerdere kleurtinten verkrijgbaar zou zijn. Deze informatie heeft hij van dezelfde bron.

Release

De verwachting is dat de nieuwe MacBook Air 2021 aan het eind van dit jaar wordt geïntroduceerd. Het kan ook begin 2022 zijn. Over de nieuwe Air is nog weinig bekend. Wel zit er waarschijnlijk een krachtigere M2-processor in. Ook is de kans groot dat de Air een nieuw design met platte zijkanten krijgt – vergelijkbaar met het nieuwe MacBook Pro 2021 ontwerp.

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!