Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 155Fris je iPhone op! 🫧
Cover van
nieuws

Sonos One verschijnt in kleurrijke limited edition

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
Hay Sonos One Limited Edition


Lees verder na de advertentie

De Sonos One is een prima speaker, maar voor mensen die graag wat kleur in huis hebben misschien toch niet de juiste keuze. Zwart en wit, meer smaken zijn er niet. Want Sonos-speakers zijn ontworpen om subtiel op te gaan in ieder interieur. Daar gaat binnenkort verandering in komen.

Sonos One kleuren: rood, geel en groen

Sonos heeft bekendgemaakt dat hun Sonos One-speaker binnenkort beschikbaar komt in drie extra kleuren. Naast het geijkte zwart en wit, zijn dat rood, geel en groen. Op de foto hierboven zie je ook nog roze, maar die is niet bestemd voor de verkoop.

Hay Sonos One kleuren

De nieuwe kleuren zijn het resultaat van een samenwerking met het Deense design-bureau HAY. Vandaar ook de naam van deze collectie: HAY Sonos One Limited Edition Collection. ‘Deze sprekers verdienen het om als meubels behandeld te worden: sterke, onafhankelijke objecten die in verschillende behoeften en ruimtes passen’, aldus Hay.

Sonos One kopen


kooptip

Hay Sonos One rood

De Sonos One ondersteunt multiroom audio en is ook klaar voor AirPlay 2 als Apple dat eindelijk eens uit gaat rollen. Ondersteuning voor Google Assistant is eerder al beloofd, maar werkt op dit moment nog niet. De kleurrijke Sonos One kost 259 euro – dat is drie tientjes meer dan de zwarte of het witte exemplaar. De speaker is vanaf september te koop in verschillende Sonos flagship Stores in het buitenland. In Nederland kun je de speaker bestellen via de website van Sonos.

Hay Sonos one groen