Terug naar Dit zijn de leukste CES-gadgets voor liefhebbers van Apple
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Dit zijn de leukste CES-gadgets voor liefhebbers van Apple

Door Koen van Ekeren10 januari 2018 11:223 min. leestijd0

Technologiebeurs CES (Consumer Electronics Show) is gisteren van start gegaan. Tijdens de beurs onthullen bedrijven – voornamelijk startups – elk jaar weer verrassend leuke gadgets. Ook dit jaar is het weer raak. We zetten vijf leukste CES-gadgets voor de Apple-liefhebber op een rij.

Matias Magic Keyboard

Matias keyboard

Sinds juni is het bekabelde nummerieke Mac-toesenbord niet meer te koop. Het bedrijf Matias speelt hier op in en komt met een soort replica-versie, die voorzien is met een leuk extraatje: RGB-achtergrondverlichting.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

De bekabelde toetsenborden van Matias lijken zeer erg op Apple’s versies. Zowel de toetsen als het ontwerp en de materialen zijn bijna identiek aan de originele modellen. Toch zijn er verschillen. Aan de achterkant prijkt een schuifregelaar, waarmee gebruikers de kleur van het achtergrondverlichtingssysteem bepalen. Daarnaast is er een functietoets waarmee je te helderheid van deze achtergrondverlichting instelt.

Het RGB bedrade toetsenbord voor de Mac is beschikbaar voor 99 dollar.

Colgate Smart Electronic Toothbrush

Colgate tandenborstel

De nieuwe Smart Electonic Toothbrush van Colgate lijkt de ideale elektrische tandenborstel voor de Apple-fanaat. De tandenborstel, ontworpen met behulp van tandartsen, is geïntegreerd met Apple’s ResearchKit en maakt via Bluetooth verbinding met een iPhone of iPad.

Met de elektrische tandenborstel weet je zeker dat je de hoekjes niet vergeet. De borstel is voorzien van een 3D-borstelcoach. Met behulp van sensoren en AR-algoritmen meet het de poetseffectiviteit in 16 zones in de mond. In realtime geeft de tandenborstel feedback om het poetsgedrag te verbeteren en daarmee problemen te voorkomen.

De Colgate Smart Electronic Toothbrush heeft een adviesprijs van 99,95 dollar en is binnenkort verkrijgbaar op Apple.com.

Nanoleaf Remote

nanoleaf remote

De Nanoleaf Remote is een twaalfzijdige dobbelsteen waarmee je meerdere HomeKit-apparaten bestuurt. Het handige van het apparaatje is dat je kunt schakelen tussen vooraf ingestelde scènes. Met één druk op de knop stel je bijvoorbeeld een advondscène in, waarbij er weinig licht is, de verwarming hoger staat en de voordeur op slot is.

Het product is nog niet te koop; in het voorjaar wordt de Nanoleaf Remote uitgebracht voor 49,99 dollar. Wel kun je hem alvast pre-orderen. Bij het apparaatje heb je overigens wel een Apple TV of iPad nodig, die je kunt instellen als HomeKit hub.

Whirlpool

whirlpool Apple Watch

Whirlpool is een bekende producent van huishoudelijke apparatuur, zoals ovens, koelkasten, wasmachines en magnetrons. Het bedrijf heeft te kennen gegeven dat het Apple Watch-ondersteuning toevoegt aan de Whirlpool-app. Daarmee kunnen gebruikers meer dan 20 compatibele apparaten met de Watch bedienen.

Zo kun je met de Apple Watch bijvoorbeeld op afstand de oventemperatuur aanpassen of het type wascyclus wijzigen. De compatibileit met de Apple Watch komt ‘later dit jaar’, meldt Cnet.

Vibrerende broek Spinali

spinali broek

Technologiebeurs CES staat ook bekend om de vreemde gadgets en de vibrerende broek van Spinali is daar zonder meer een van. De broek fungeert niet alleen als een broek, maar ook als een soort navigatiesysteem. ‘Hoe dan?’, horen we je al zeggen, maar de broek is via Bluetooth verbonden met je iPhone. De trilsensoren aan de linker- en rechterkant van de broek laten je voelen welke richting je op moet, zonder dat je daarvoor dus naar je iPhone hoeft te grijpen.

Op dit moment heeft Spinali alleen nog vibrerende broeken gemaakt voor vrouwen. De broeken hebben een vanafprijs van 87 dollar.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Koen van Ekeren

(Web)redacteur van iCreate. Haalt met zijn iPhone met gemak een schermtijd van drie uur. Laat die functie op de Mac liever uit.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar