Terug naar Teufel lanceert de Airy True Wireless – dit is onze eerste indruk
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Teufel lanceert de Airy True Wireless – dit is onze eerste indruk

Door Sven Lamers30 juli 2020 10:082 min. leestijd0

Als een gerenommeerd audiomerk móét je tegenwoordig wel draadloze oortjes hebben. Apple’s AirPods zijn razend populair, en dus probeert elk bedrijf een stukje marktaandeel te veroveren. Bij de audio-experts van Teufel bleef het echter lang angstvallig stil op dat vlak. Tot vandaag. Nu is er namelijk de Teufel Airy True Wireless. Draadloze oortjes zoals Teufel ze voor ogen heeft. We mochten de Airy TW al even uitproberen en zijn erg onder de indruk van de oortjes.

Teufel Airy TW 2

Specificaties Teufel Airy True Wireless

De Teufel Airy True Wireless is beschikbaar in drie kleuren: Steel Blue, Night Black en Silver White. Qua grootte zit die tussen de gewone AirPods en de AirPods Pro in. De accuduur is zelfs beter dan bij Apple’s oortjes, want met de bijbehorende oplaadbare houdt de Airy het 25 uur vol. En na 15 minuten opladen kun je al weer een 1 uur luisteren. Ook met de overige specificaties zit het snor. Voor de geluidsproductie worden volgens Teufel lineaire HD-neodymium drivers gebruikt, die garant staan voor uitstekende geluidseigenschappen.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Dankzij bluetooth 5.0 wordt de beste geluidskwaliteit van je iPhone, iPad of Mac naar de oortjes gestuurd. Bovendien zitten er twee microfonen op die voor beste spraakkwaliteit met onderdrukking van ruis en echo zorgen. Ten slotte kan de Airy True Wireless ook tegen een buitje: hij is spatwaterdicht volgens IPX5.

Eerste indruk

Zoals gezegd mochten wij de Airy TW al even uitproberen. Onze eerste indruk is erg positief. De oortjes zitten lekker (mede dankzij het lage gewicht) en het geluid is – zoals we van Teufel gewend zijn – erg goed. Ook het bedienen via de touch controls op het oortje, werken prima. Dat is iets waar andere oortjes het vaak laten afweten ten opzichte van de AirPods. Onze complete review lees je binnenkort hier op onze site.

De Teufel Airy True Wireless zijn per direct beschikbaar en kosten € 149,99.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Sven Lamers

Brand Manager iCreate. Onthult alle technische Apple-geheimen, maar vindt het net zo leuk om films en foto's te bewerken.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar