Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

Teufel lanceert de Airy True Wireless – dit is onze eerste indruk

Auteur: Sven Lamers
0 reacties
Teufel Airy TW 1


Lees verder na de advertentie

Als een gerenommeerd audiomerk móét je tegenwoordig wel draadloze oortjes hebben. Apple’s AirPods zijn razend populair, en dus probeert elk bedrijf een stukje marktaandeel te veroveren. Bij de audio-experts van Teufel bleef het echter lang angstvallig stil op dat vlak. Tot vandaag. Nu is er namelijk de Teufel Airy True Wireless. Draadloze oortjes zoals Teufel ze voor ogen heeft. We mochten de Airy TW al even uitproberen en zijn erg onder de indruk van de oortjes.

Teufel Airy TW 2

Specificaties Teufel Airy True Wireless

De Teufel Airy True Wireless is beschikbaar in drie kleuren: Steel Blue, Night Black en Silver White. Qua grootte zit die tussen de gewone AirPods en de AirPods Pro in. De accuduur is zelfs beter dan bij Apple’s oortjes, want met de bijbehorende oplaadbare houdt de Airy het 25 uur vol. En na 15 minuten opladen kun je al weer een 1 uur luisteren. Ook met de overige specificaties zit het snor. Voor de geluidsproductie worden volgens Teufel lineaire HD-neodymium drivers gebruikt, die garant staan voor uitstekende geluidseigenschappen.

Dankzij bluetooth 5.0 wordt de beste geluidskwaliteit van je iPhone, iPad of Mac naar de oortjes gestuurd. Bovendien zitten er twee microfonen op die voor beste spraakkwaliteit met onderdrukking van ruis en echo zorgen. Ten slotte kan de Airy True Wireless ook tegen een buitje: hij is spatwaterdicht volgens IPX5.

Eerste indruk


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt

Zoals gezegd mochten wij de Airy TW al even uitproberen. Onze eerste indruk is erg positief. De oortjes zitten lekker (mede dankzij het lage gewicht) en het geluid is – zoals we van Teufel gewend zijn – erg goed. Ook het bedienen via de touch controls op het oortje, werken prima. Dat is iets waar andere oortjes het vaak laten afweten ten opzichte van de AirPods. Onze complete review lees je binnenkort hier op onze site.

De Teufel Airy True Wireless zijn per direct beschikbaar en kosten € 149,99.