Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

Bescherm je Mac met deze tassen van Laauw

Auteur: iCreate
0 reacties
Laauw


Lees verder na de advertentie

Neem jij je MacBook weleens ergens mee naartoe? Naar kantoor bijvoorbeeld, of naar school? Dan is een goede tas ter bescherming van je Mac geen overbodige luxe. En met de lederen laptoptassen van Laauw mag je ook nog eens gezien worden!

Sterke en robuuste leren tassen, geschikt voor dagelijks gebruik – maar toch bijzonder stijlvol: daarvoor ben je bij Laauw aan het juiste adres. Het jonge Nederlandse merk werd in 2015 opgericht en timmert sindsdien stevig aan de weg. Dit zijn onze drie favoriete tassen uit de huidige collectie!

1. Laptoptas SEVILLA Cognac – Night Blue

Laauw Sevilla

Deze tas is vernoemd naar de Sevilla-metrohalte in de wijk Las Letras van Madrid, waar enkele van de grootste literaire stukken van Spanje zijn geschreven. Dat vinden we een bijzonder mooie match met de MacBooks van Apple, waarop ongetwijfeld ook een heleboel creatieve projecten zijn ontstaan. Het luxe leer van de Laauw Sevilla maakt de combinatie alleen maar mooier.

2. Laptoptas – The AMS Nine Streets – Navy


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt

Laauw Nine Streets

Deze tas is pas echt veelzijdig: gebruik hem als crossbody tas, shopper of – in combinatie met de twee extra schouderbandjes – zelfs als rugzak. Hoe je hem ook gebruikt: je Mac zit altijd veilig opgeborgen in de ingebouwde sleeve. Perfect dus voor de moderne stadsreiziger.

3.Laptoptas CUZCO Off Black|Dark Green

Laauw Cuzco

Net zoals de Sevilla-tas, is deze laptoptas vernoemd naar een metrohalte in Madrid. Cuzco vormt de toegangspoort tot het zakelijke gedeelte van de Spaanse hoofdstad. Met deze tas kom je perfect voor de dag in het bedrijfsleven. Maar hij kan ook prima mee naar een legendarische vrijdagmiddagborrel.

Iets voor jou, deze praktische en chique laptoptassen? Neem dan zeker eens een kijkje op de website van Laauw! Hier vind je overigens ook de andere tassen van dit Nederlandse merk.

Dit artikel is een samenwerking.