Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

5 redenen waarom je de iPhone 14-serie nu wilt bestellen bij KPN (Adv)

Auteur: iCreate
0 reacties


Lees verder na de advertentie

Vorige week woensdag heeft Apple tijdens het Far out-event de iPhone 14-serie aangekondigd. En vanaf vandaag is de nieuwe iPhone officieel verkrijgbaar. Wil je ook een exemplaar? Je kunt dé iPhone van 2022 vanaf nu bestellen bij KPN!

iPhone 14: welke modellen zijn er?

De iPhone 14-serie bestaat uit vier verschillende modellen. Dit zijn ze allemaal:

iPhone 14-serie: wat is er nieuw?

De iPhone 14 (Pro) is het nieuwe vlaggenschip van Apple. De ‘gewone’ 14 neemt grotendeels het design van zijn voorganger over. Dat betekent: een bijna randloos design met scherm van 6,1-inch en een inkeping met de camera bovenaan. De A15 Bionic is verbeterd ten opzichte van zijn directe voorganger, en heeft nu een krachtigere grafische chip en meer geheugen. Compleet nieuw is de iPhone 14 Plus, met een 6,7-inch scherm en de langste batterijduur in een iPhone ooit. Let op: de iPhone 14 Plus is het enige model dat wat later verschijnt, 7 oktober. Hij is wel al in de voorverkoop.


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt

iPhone 14 en iPhone 14 plus

De spannendste iPhone van het jaar is de iPhone 14 Pro (Max). Deze heeft wel een compleet nieuwe A16 Bionic-chip, maar dat is slechts het begin. Bovenaan zit geen notch meer, maar het ‘Dynamic Island’. Er zitten namelijk twee gaatjes boven in het scherm voor de frontcamera en Face ID. Maar omdat dat er heel raar uit zou zien, maakt Apple van een nood een deugd. De twee gaatjes worden gecombineerd tot een geheel en tonen bijvoorbeeld notificaties, de muziekspeler en nog veel meer. En dan de camera! De drie lenzen maken nu foto’s tot aan 48 megapixels, wat voor coole snufjes zoals betere foto’s onder slechte lichtomstandigheden en een superzoom mogelijk maakt.

iPhone 14 kleuren modellen

Reden genoeg dus om zo’n iPhone 14 (Pro) aan te schaffen. Bovendien zijn heel wat redenen om dat bij KPN te doen. Wij noemen 5 redenen waarom!

1) Tot 600 euro inruilwaarde op je oude toestel

Je oude iPhone is geld waard! Lever je hem in, dan krijg je daar een mooi bedrag voor terug. Koop je je nieuwe iPhone 14 (Pro) tussen vandaag en zondag 2 oktober 2022? Dan krijg je € 75 extra inruilwaarde. Heb je bijvoorbeeld een iPhone 12 Pro 128 GB die er als nieuw uitziet? Dan krijg je in totaal € 600 terug als je de iPhone 14 Pro koopt. Heb je een andere telefoon dan een iPhone 12 Pro, bijvoorbeeld een iPhone 12? Ook dan krijg je € 75 extra inruilwaarde. Koop je dan een iPhone 14, dan krijg je in totaal € 400 inruiltegoed.

Bestel de iPhone 14-serie bij KPN

2) Bespaar op de iPhone 14 met een abonnement van KPN

Je verwacht het misschien niet, maar tegenwoordig is een iPhone met abonnement goedkoper dan de aanschaf van een los toestel. Providers moeten compleet transparant zijn over de bedragen die ze in rekening brengen, en dat heeft de consument veel goeds gebracht. Voor de iPhone 14 kan de besparing flink oplopen!

3) Combinatie voordeel met KPN Hussel

Ben je al klant van KPN? Nog meer goed nieuws! Bij het combineren van meerdere KPN-producten kom je ook nog in aanmerking voor enkele interessante kortingen. Heb je al een mobiel abonnement van KPN en stap je over? Dan zijn dit je voordelen:

  • Maandelijks tot € 7,50 korting op je mobiele abonnement. De precieze korting is afhankelijk van je databundel.
  • Maandelijks € 5 korting op entertainment: je hebt de keuze uit Netflix, Spotify, ViaPlay, ESPN, Xbox Game Pass Ultimate, Disney+ óf Disney+ i.c.m. ESPN
  • Gratis Pluspakket (ter waarde van € 6,99) bij TV, met meer dan 25 extra zenders.

Meer informatie over KPN Hussel

4) Supersnel in huis

Is de iPhone die je besteld op voorraad en bestel je hem voor 21.00 uur? Dan wordt hij al de volgende dag bezorgd. Je hoeft er het huis niet voor uit!

5) Klaar voor de toekomst met 5G

Sinds enkele jaren hebben de iPhones 5G. Daarmee heb je onderweg flinke internetsnelheden: ideaal bij gamen of streamen. Bovendien is op drukke plekken je verbinding veel stabieler dan voorheen. Bij KPN krijg je gratis 5G bij je abonnement – zo maak je optimaal gebruik van het best geteste mobiele netwerk van Nederland.

Bestel de iPhone 14 met 5G internet bij KPN

Bestel de iPhone 14 bij KPN

Met welke kleur iPhone steel jij straks de show? En hoeveel opslag heb je nodig? Dit zijn alle varianten waaruit je kunt kiezen:

Kleuren

  • Bij de iPhone 14 (Plus) kun je kiezen uit: Blauw, Paars, Middernacht, Sterrenlicht en Product(RED)
  • Bij de iPhone 14 Pro (Max) kun je kiezen uit: Dieppaars, Goud, Zilver, Spacezwart.

Opslag

  • Bij de iPhone 14 (Plus) kun je kiezen uit de volgende opslagvarianten: 128 GB / 256 GB / 512 GB
  • Bij de iPhone 14 Pro (Max) kun je kiezen uit de volgende opslagvarianten: 128 GB / 256 GB / 512 GB / 1 TB