Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 156iOS 17-geheimen onthuld
Cover van
nieuws

Korting op iTunes-kaarten bij Trekpleister

Auteur: iCreate
0 reacties


Lees verder na de advertentie

In navolging van onder meer Albert Heijn, stunt nu de Trekpleister met kortingen op iTunes-kaarten. In de winkels van deze drogisterij worden de kaarten met 20% korting verkocht, zo lezen we op iPhoneclub.nl. Zo betaal je bijvoorbeeld voor een iTunes-kaart met €50 tegoed slechts €40.

Een aanrader als je veel apps, muziek, boeken of films koopt in de App Store of iTunes Store. Of als je accessoires wilt kopen voor je Mac of iOS-apparaat bij de Apple Store in Amsterdam.

Apple Store

Onlangs waren we op bezoek bij de Apple Store in Amsterdam. Uit nieuwsgierigheid vroegen we aan een medewerker of we ook met iTunes-tegoed konden betalen als we de Apple Store-app zouden gebruiken. Dit tegoed is immers gekoppeld aan je Apple ID en die wordt weer gebruikt om mee te betalen. De medewerker wist ons te vertellen dat er ook op deze manier met iTunes-tegoed betaald kan worden in de Apple Store, waardoor dergelijke kortingsacties op iTunes-kaarten wel heel interessant worden. Let op: dit geldt alleen voor accessoires. iPhones, iPads of Macs kunnen niet betaald worden met de Apple Store-app.


kooptip