Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 158De grote AirPods-gids 🎧
Cover van

Koopgids: met een FRITZ!-Mesh-systeem heb je overal goede wifi (Adv)

Auteur: iCreate
0 reacties


Lees verder na de advertentie

Ken je dat moment? Je wilt even lekker op je balkon of in je tuin zitten met je iPad, maar dan blijkt je Wi-Fi-verbinding niet sterk genoeg. Of je probeert iets te streamen op zolder en het beeld blijft hangen. Deze situaties zijn frustrerend, maar gelukkig is er een slimme en eenvoudige oplossing: Mesh Wi-Fi, bijvoorbeeld van AVM met zijn FRITZ!Box-routers en -accessoires! Wij vertellen we je wat je nodig hebt om overal in je huis van een sterke en stabiele Wi-Fi-verbinding te genieten.

Wat is Mesh Wi-Fi en waarom is het zo handig?

Mesh Wi-Fi is je persoonlijke superheld voor een betrouwbaar en sterk Wi-Fi-netwerk in je hele huis. Voor het systeem gebruik je meerdere netwerk-apparaten bij elkaar die naadloos samenwerken.

Op die manier vormen ze één groot en krachtig Wi-Fi-netwerk dat zelfs de meest lastige hoeken van je huis bereikt. Het is dus de perfecte oplossing voor grotere huizen, woningen met meerdere verdiepingen, of voor plekken waar je huidige router het signaal net niet kan krijgen.

Hoe maakt FRITZ! het gemakkelijk?


kooptip

Het beste aan de FRITZ!-aanpak voor Mesh Wi-Fi is hoe eenvoudig het allemaal werkt. Je hoeft geen techneut te zijn om een stabiel en snel thuisnetwerk met groot bereik op te zetten. De FRITZ!-producten van AVM zijn allemaal ontworpen om naadloos samen te werken. En dat betekent dat het instellen kinderspel wordt. Gewoon goed internet, zonder gedoe. We zetten de apparaten op een rij die je nodig hebt.

FRITZ!Box: het kloppende hart van je Mesh-netwerk

Je begint met de FRITZ!Box 7590 AX. Deze router fungeert als de centrale van je Mesh-netwerk. Dat is je startpunt, het kloppende hart van je nieuwe super-Wi-Fi-netwerk. Hiermee leg je de basis en vervolgens kun je andere FRITZ!-apparaten toevoegen om je netwerk verder uit te breiden.

 FRITZ!Repeater: voor die lastige hoekjes en kamers

We kennen allemaal wel die plekken in huis waar het Wi-Fi-signaal te wensen overlaat. Hier komt de FRITZ!Repeater 6000 om de hoek kijken. Je plugt het apparaat in, maakt met de druk op twee knoppen verbinding met je FRITZ!Box, en je vergroot direct de reikwijdte van je Wi-Fi. Of het nu de zolder is of die ene hoek in je woonkamer, de FRITZ!Repeater zorgt dat je overal verbonden bent.

FRITZ!Powerline: internet via het stopcontact

Voor de plekken in huis waar je Wi-Fi normaal gesproken niet kan komen, is er de FRITZ!Powerline 1260 WLAN Set. Dit apparaat gebruikt het bestaande stroomnet om een Wi-Fi-verbinding tot stand te brengen. Ideaal voor ruimtes zoals je tuinhuisje of je schuur, waar je normaal geen signaal hebt. Uiteraard moet er in dat geval wel een stopcontact aanwezig zijn.

Gebruiksgemak is het sleutelwoord

Het fijne aan FRITZ! is dat alle apparaten binnen het Mesh-netwerk automatisch met elkaar communiceren. Je hoeft niet allerlei complexe instellingen te doorlopen, want de apparaten regelen dit zelf. Zo geniet je van een stabiele en snelle internetverbinding in elke kamer van je huis.

Kies voor Mesh Wi-Fi met FRITZ!

Kortom, een Mesh-netwerk is de ultieme oplossing voor iedereen die in het hele huis van stabiel en snel internet wil genieten. AVM maakt het je met zijn apparaten daarbij zo gemakkelijk mogelijk. Met een assortiment van slim ontworpen apparaten die naadloos op elkaar aansluiten, heb je binnen de kortste keren een betrouwbaar thuisnetwerk. Dus zeg vaarwel tegen zwakke signalen en haperende streams en stap over op een Mesh-netwerk van FRITZ!