Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

Tot 10% korting op Apple-producten bij Amac: scoor nu je kerstcadeaus! (Adv)

Auteur: iCreate
0 reacties
Amac kerstcadeaus


Lees verder na de advertentie

Ben je op zoek naar een leuk kerstcadeau – misschien wel voor jezelf? Bij Amac zijn er nu mooie kortingen op Apple-producten: dit zijn ze!

Kerstcadeaus bij Amac

Over minder dan twee weken breekt de kerst alweer aan, maar nog lang niet iedereen heeft al z’n kerstcadeaus al klaarstaan. Zoek je nog een mooi cadeau voor onder de boom voor je partner, familie, vrienden of gewoon voor jezelf? Dan heeft Amac nu tot 10% korting op Apple-producten – en kortingen op nog veel meer producten uit het assortiment. Bekijk alle deals met de knop hieronder, of scrol even door!

Ontdek alle kerstcadeaus bij Amac

Naast de mooie kerstkorting krijg je bij Amac persoonlijk advies in de winkel én op de website door gespecialiseerde medewerkers. Daarnaast krijg je altijd minimaal twee jaar garantie bij je aankoop, en zijn er zelfs inruilmogelijkheden voor je oude Apple-apparaat. Bovendien is Amac een erkend Apple Authorized Service Provider: gaat er dus iets mis met je apparaat, dan kun je ook gewoon bij Amac terecht. Met 50 winkels in het land is Amac altijd dichtbij – maar thuisbezorging op de volgende dag kan natuurlijk ook!

1. Apple Watch Ultra

Amac Apple Watch Ultra


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt

De Apple Watch Ultra is de ultieme Apple Watch. Hij is gemaakt van extra sterk titanium, heeft een groter scherm dan ooit, is helemaal klaar voor de elementen door stof- water- en weerbestendigheid, en heeft de langste accuduur ooit in een Apple Watch. Daarnaast heeft hij ondersteuning voor 4G, kan hij als duikcomputer worden gebruikt, en is hij beschikbaar met drie soorten bandjes voor extreme sporten.

De adviesprijs van de Apple Watch Ultra is € 999, maar bij Amac is hij nu te koop voor slechts € 949!

Bekijk de Apple Watch Ultra-aanbieding

2. iPad 2022

Amac iPad 2022

De iPad 2022 is de nieuwste uitvoering van Apple’s instap-tablet. Hij heeft nu hetzelfde vlakke design als de duurdere iPad-modellen, een snellere A14 Bionic-chip, en een usb-c-poort. Ook fijn: door ondersteuning voor 5G kun je er overal razendsnel mee internetten. En hij is er ook nog eens in felle hippe kleurtjes!

De iPad 2022 met 5G begint normaal bij € 789, maar bij Amac is er nu al voor € 709. En heb je geen 5G nodig, dan heb je voor € 589 het model met alleen wifi.

Bekijk de iPad 2022-aanbieding

Wil je de iPad ook beschermen? Werp dan een blik op de iPad-hoesjes bij Amac.

3. AirTag

Amac AirTags

Met een AirTag raak je nooit meer je belangrijke spullen kwijt. Maak er een vast aan je fietssleutel, je rugtas, je koffer, je camera – wat je ook maar kunt verzinnen. Via de Zoek mijn-app vind je je spullen daarna met gemak weer terug.

Hoewel AirTags normaal gesproken € 39 per stuk kosten, kun je er bij Amac vier krijgen voor € 129. Zo heb je er direct genoeg voor het hele gezin! En met AirTag-accessoires maak je ze gemakkelijk vast aan je spullen.

Bekijk de AirTag-aanbieding

Kerstcadeaus onder € 50

Nu is het niet voor iedere Kerstman weggelegd om zulke grote cadeaus te kopen voor onder de boom. Geen punt: ook voor minder dan € 50 heb je bij Amac mooie deals. Zo heb je de Eve Home slimme stekker voor € 39,95, waarmee je gemakkelijk je stroomverbruik in de gaten kunt houden. Of de gave bureaumat van Satechi voor € 39,95, om je thuiswerkplek een upgrade te geven. Of wat dacht je van een slim springtouw van SmartRope voor € 49,95, voor de fanatieke thuissporters, en nog véél meer.

Nog meer inspiratie

Kom je er toch niet helemaal uit? Chat dan gewoon met een Apple-expert via de website van Amac, en laat je inspireren om het mooiste cadeau te vinden!

Bekijk alle Kerst-deals van Amac

Dit artikel is een samenwerking met Amac.