Terug naar Kleurrijke iPhone XR vanaf vandaag verkrijgbaar
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Kleurrijke iPhone XR vanaf vandaag verkrijgbaar

Door Laura Grootaarts26 oktober 2018 12:202 min. leestijd0

Vanaf vandaag is Apple’s iPhone XR te koop. Heb je het toestel vorige week gekocht in de voorverkoop, dan kun je het vandaag op de afgesproken tijd ophalen in de Apple Store. Of het wordt thuisbezorgd.

Instapmodel van 2018

Apple presenteerde vorige maand tijdens een keynote drie nieuwe iPhones. De iPhone XS en XS Max lagen al vrij snel daarna in de winkels. Nu dan eindelijk ook de iPhone XR officieel in de verkoop is gegaan, is het stel compleet.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

De XR is het kleurrijke instapmodel van dit jaar. Maar ondanks de lagere prijs, is het misschien wel de interessantste optie. De iPhone XR biedt namelijk bijna al het moois wat de iPhone XS ook biedt. Dezelfde supersnelle A12 Bionic-chip, het vrijwel randloze ontwerp zonder thuisknop, dezelfde selfie-camera voor Face ID en Animoji, draadloos opladen … Het verschil zit hem met name in het scherm: de XR heeft een lcd- in plaats van een oled-scherm. Bovendien heeft de XR een enkele camera in plaats van een dubbele. Maar er is een primeur: de XR is de eerste iPhone zónder dubbele lens maar mét de felbegeerde portretfunctie.

Wil je meer weten over de verschillen en gelijkenissen tussen de iPhone XR en de XS (Max)? Lees dan ons artikel iPhone XR vs. iPhone XS (Max): de grote vergelijking.

iPhone XR

iPhone Xr kleuren

De iPhone XR is verkrijgbaar in zwart, wit, geel, rood, koraal en blauw. De prijzen zijn afhankelijk van de hoeveelheid opslag die je kiest, dit zijn je opties:

  • iPhone XR 64 GB – € 859
  • iPhone XR 128 GB – € 919
  • iPhone XR 256 GB – € 1029

Daarmee is de iPhone XR weliswaar niet echt een budget-toestel, maar nog altijd stukken betaalbaarder dan de iPhone XS met een startprijs van € 1159. Heb je de XR in de voorverkoop besteld, dan heb je hem vandaag in handen. Ga je zonder reservering naar de Apple Store? De kans bestaat dat ze daar door hun voorraad heen zijn, of dat de door jou gewenste kleur er niet is. Online zijn de wachttijden inmiddels ook opgelopen.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
iPhone XR
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar