Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

4 iPhone-hoesjes die wel tegen een stootje kunnen

Auteur: iCreate
0 reacties
stevige iPhone hoesjes


Lees verder na de advertentie

Je laat vast wel eens je iPhone door je handen glippen. Het prachtige glazen ontwerp maakt de nieuwste iPhones een stuk fragieler dan zijn voorgangers, dus je iPhone beschermen met een hoesje is geen gek idee. We zetten er drie op een rij die je iPhone bijzonder goed beschermen.

iPhone stevig hoesje

Een gebroken scherm betekent ook een gebroken hart, maar daar hoef je met de onderstaande stevige iPhone hoesjes niet bang voor te zijn:

1. Lander Torrey-hoesje

Als je je iPhone écht goed wilt beschermen, is dit Lander Torrey-hoesje misschien wel de ultieme hoes. Ook tijdens je onbeholpen capriolen blijft je iPhone op de been, want met het schokbestendige materiaal beschadigt hij niet bij vallen tot drie meter hoogte.

De isolerende laag beschermt je toestel bovendien tegen de ijzige kou. En met het afneembare koord bind je je iPhone stevig om je pols, terwijl de kiezelsteenachtige afwerking zorgt voor een extra grip. Perfect.

2 Acrylic TPU iPhone hoesje


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt

transparant hoesje iPhone

Je iPhone is zo stijlvol, eigenlijk wel een beetje zonde om die te verstoppen achter een dikke jas. Dus waarom niet een transparante case, zoals dit acrylic hoesje van Fixje? Ze zijn er voor de iPhone 8, iPhone X en iPhone XS (Max). Het doorzichtige hoesje sluit prachtig aan en heeft extra stevige hoeken.

3. Otter + Pop

OtterPop

Voorkomen is beter dan genezen, moeten de makers van OtterBox hebben gedacht. Het hoesje zorgt dat je iPhone überhaupt niet die duikeling naar beneden hoeft te maken. Aan de achterkant draai je een PopSocket aan, die je er ook gemakkelijk weer af kunt halen. Zo is je iPhone dus beschermd én kun je hem goed vasthouden.

4. Leren Folio-hoesje voor iPhone XS

Leren Folio Hoesje

Vind je het jammer dat bij het gebruik van een hoesje met de iPhone XS het mooie Apple-logo verdwijnt? Dan shop je toch gewoon bij Apple zelf? Het hoesje van Apple dat je iPhone het beste beschermt, is het Leren Folio-hoesje. Zowel de voor- en achterkant van je XS zijn hiermee beschermd door een laag van stroef leer – met een Apple-logo uiteraard. Nog een voordeel is dat de hoesjes van Apple echt de perfecte pasvorm hebben, zodat je niet bang hoeft te zijn dat er krassen op je iPhone ontstaan.

De kwaliteit van het leer is uitstekend en met elke kras wordt-ie mooier. Want zo gaat dat met leer. Er zijn vijf verschillende kleuren beschikbaar: Zwart, Pioen, Cape Cod-blauw, Bosgroen en Rood. De prijs is wel aan de hoge kant: het Leren Folio-hoesje kost 119 euro.