Terug naar iPhone SE staat voor ‘Special Edition’
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

iPhone SE staat voor ‘Special Edition’

Door Laura Grootaarts22 maart 2016 12:252 min. leestijd0

Apple heeft tijdens de keynote gisteren heel wat onthuld – een nieuwe kleine iPhone SE, een compactere iPad Pro en nieuwe bandjes voor de  goedkoper geworden Apple Watch. Maar één ding bleef tot nu toe in mysteriën gehuld: waar staan de letters ‘SE’ in de naam van de nieuwe iPhone precies voor? Tijdens de keynote werd er met geen woord over gerept.

Nieuwe iPhone is een special edition

Echt heel lastig gokken was het niet. SE is zoals we al vermoedden de afkorting van Special Edition. Apple’s marketingbaas Phil Schiller heeft dit bevestigd tegenover Jason Cipriani, journalist bij Fortune Magazine. Normaal laat een naam van een nieuwe iPhone zich goed voorspellen, maar dat was dit keer niet het geval. Het is voor het eerst in het bestaan van de iPhone dat er een toestel is verschenen zonder nummer in de naam.


https://twitter.com/mrcippy/status/711980520708542465
Een tijd terug werd nog aangenomen dat de nieuwe 4-inch iPhone de naam iPhone 5se zou gaan dragen, maar Apple heeft uiteindelijk gekozen voor een andere naam. Dat zou zomaar een slimme marketingtruc kunnen zijn. iPhone 5se klinkt al met al toch als een stap terug in de tijd, aangezien de laatste iPhone 5 drie jaar geleden verscheen. En dat is toch echt te weinig eer voor een iPhone die in veel opzichten beter is dan de iPhone 6.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
iPhone SE
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar