Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

iPhone SE 4 release date: goedkope iPhone komt begin 2025

Auteur: Ward Edema
0 reacties
iPhone SE 4 release date

De iPhone SE 4 release date is volgens nieuwe geruchten in de eerste maanden van 2025. En er is heel wat om naar uit te kijken!

Lees verder na de advertentie

iPhone SE 4 release date

De iPhone SE 4 laat al een tijdje op zich wachten. Al sinds begin 2022, toen de derde generatie iPhone SE werd aangekondigd, is er geen nieuw model meer verschenen. En dat terwijl de huidige SE steeds ouderwetser oogt: een stokoud design uit 2017, Touch ID, de chip uit de iPhone 13 … dat kan toch een stuk beter?

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!

Gelukkig komt er een opvolger aan, en dankzij nieuwe geruchten van techblog The Elec weten we wanneer hij uitkomt: begin 2025. En in tegenstelling tot de vorige iPhone SE krijgt niet alleen de binnenkant een upgrade!

kooptip

De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand
De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt

iPhone SE 4: dit is er nieuw

De iPhone SE 4 krijgt een volledig nieuw jasje. Dit is waarschijnlijk gebaseerd op het design van de iPhone 14 of iPhone 16, met een groter 6,1-inch scherm, vlakke zijkanten met een speciale Actieknop, en een ‘randloos’ scherm. Ook de techniek gaat erop vooruit. Zo heeft het display voor het eerst oled-techniek, met beter contrast en een hogere helderheid, en is er een Face ID-gezichtsscanner. Daarnaast maakt de Lightning-aansluiting plaats voor usb-c.

Wat al deze upgrades gaan doen met de prijs van de iPhone SE, is nog de vraag. De huidige iPhone SE was al een stuk duurder dan zijn voorganger (€ 529 vs. € 489), en het ziet er naar uit dat dit opnieuw het geval gaat zijn. Totdat we daar zekerheid over hebben moeten we echter wachten tot begin 2025.

Nieuwe iPhones in 2024

Wil je niet tot 2025 wachten? Ook in 2024 komen er al nieuwe iPhone-modellen! In september kondigt Apple de iPhone 16 (Plus) en iPhone 16 Pro (Max) aan. En hoewel die modellen natuurlijk een stuk duurder zullen worden dan de iPhone SE, betekent dit ook dat oudere generaties zoals de iPhone 14 weer een stuk goedkoper worden – en dat de iPhone SE 2022 weer een stuk irrelevanter wordt.