Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

iPhone SE 2022 kleuren: zo kleurrijk wordt hij (niet)

Auteur: Ward Edema
0 reacties
iPhone SE 2022 kleuren


Lees verder na de advertentie

De nieuwe iPhone SE ligt volgens de laatste geruchten al op 11 maart in de winkels, na Apple’s eerste event van het jaar op 8 maart. Hij zal er grotendeels hetzelfde uitzien als z’n voorganger – op de kleuren na. Dit worden de iPhone SE 2022 kleuren (en dit niet!).

Nieuwe iPhone SE

De nieuwe iPhone SE krijgt een paar mooie upgrades. Zo wordt er ondersteuning voor 5G toegevoegd, wordt hij uitgerust met de supersnelle A15 Bionic-chip uit de iPhone 13, en krijgt de camera allerlei nieuwe features.

Qua uiterlijk verandert er echter niet zo veel: de schermranden blijven hetzelfde, de thuisknop verdwijnt dit jaar nog niet, en het afgeronde ontwerp blijft nog even hangen. Het design blijft echter niet helemaal hetzelfde…

kooptip

De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand
De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt

iPhone SE 2022 kleuren


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt

We verwachten dat de iPhone SE 2022 in een paar nieuwe kleuren beschikbaar zal zijn. Zwart, wit en rood maken waarschijnlijk plaats voor middernacht, sterrenlicht en een donkerdere tint rood.

iPhone SE 2020 vs 2022

Hierdoor matcht de SE weer met de nieuwste Apple Watch en iPhone 13, maar laten we eerlijk zijn: dit is geen baanbrekend nieuw kleurenpalet. Maar wat als Apple het nou over een andere boeg zou gooien?

iPhone CE

Stel je voor: Apple gooit alle oude kleuren van de iPhone SE weg, en begint opnieuw – en ditmaal nemen ze de prachtige felle kleuren van de iMac als inspiratie. Hierdoor kan zelfs de relatief saaie en ouderwetse SE een stuk frisser worden.

iPhone CE

De naam kan ook direct omgegooid worden, want iPhone SE is wat ons betreft een redelijk onhandige naam. We zien het volgende gesprek namelijk al voor ons: “Ik heb de iPhone SE” “Oh, de eerste, de grotere, of die uit 2022?” “Geen idee, die kleine!”. Tijd dus voor een iPhone CE: van Special Edition naar Color Edition.

iPhone SE 2022 release

Om even af te stappen van wishful thinking, de iPhone SE zal gewoon z’n oude naam behouden, en de release zal vlak na het eerste Apple-event van het jaar zijn. Volgens de laatste geruchten vindt dit evenement plaats op 8 maart, maar het kan later uitvallen: uiterlijk eind april.

Ben je geen fan van de nieuwe kleuren? Dan is momenteel de ‘oude’ iPhone SE nog te koop via winkels als Amac, Coolblue en Bol.com.

iPhone SE 2022 geruchten

Je leest alles over de nieuwe SE in ons iPhone SE 2022 dossier. Wil je ook in de toekomst op de hoogte blijven van alle geruchten rondom de iPhone SE 2022? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief:

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!