Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

Apple’s iPhone-hoesjes zijn flink afgeprijsd – lees hier waar!

Auteur: iCreate
0 reacties
iPhone hoesjes afgeprijsd


Lees verder na de advertentie

Is je iPhone toe aan een nieuw hoesje? Sla dan snel je slag, want Apple’s eigen iPhone-hoesjes zijn momenteel flink afgeprijsd. Wij vertellen je waar!

iPhone hoesjes afgeprijsd

Iedereen met een iPhone weet dat de hoesjes van Apple superieur zijn. Ze zijn voor zowat elk toestel verschenen, ongeacht het model – van mini tot Pro. En er is voor ieder wat wils, want Apple verkoopt zowel leren als siliconen versies van de hoesjes. Sterker nog, die zijn er zelfs in een enorm kleurenpalet. Kortom: ze komen in alle denkbare soorten, kleuren en maten.

Maar iedereen die de hoesjes kent, weet óók dat ze een behoorlijke Apple-prijs hebben. Vanaf de iPhone 12 is de adviesprijs voor een siliconen hoesje € 59,00, leren hoesjes beginnen zelfs vanaf € 69,00. Dat terwijl je voor een paar euro ook een merkloos hoesje koopt, die er waarschijnlijk nog fraai uit ziet ook. Maar die bieden vaak niet de bescherming die je wel krijgt met de officiële hoesjes. Geen zorgen: momenteel krijg je het beste van twee werelden!

iPhone-hoesje kopen


kooptip


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €696!


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €696!

Tot €7,50 korting per maand en dubbele data als je thuis KPN hebt

Mediamarkt verkoopt de authentieke iPhone-hoesjes van Apple momenteel voor minder dan de helft van Apple’s adviesprijs. Het gaat specifiek om hoesjes voor de iPhone SE, evenals de meeste versies van de iPhone 11, iPhone 12 en iPhone 13. Zowel de leren als siliconen hoesjes vallen onder de aanbieding, maar niet in elke kleur. Een voorbeeld: op moment van schrijven is de korting wel toegepast op het siliconen hoesje voor de iPhone 13 in de kleur oranje, maar niet voor hetzelfde hoesje in kleur IJsblauw. Controleer dus goed welke kleuren er voor jouw iPhone wél korting hebben.

Hieronder vind je een overzicht van alle iPhone-hoesjes die momenteel in aanmerking komen voor de korting. Klik erop, en je wordt meteen doorgestuurd.

iPhone 13

Leren hoesje:

iPhone 13 | iPhone 13 mini | iPhone 13 Pro | iPhone 13 Pro Max

Siliconen hoesje:

iPhone 13 | iPhone 13 mini | iPhone 13 Pro | iPhone 13 Pro Max

iPhone 12

Leren hoesje:

iPhone 12 & iPhone 12 Pro | iPhone 12 Pro Max

Siliconen hoesje:

iPhone 12 mini | iPhone 12 & iPhone 12 Pro | iPhone 12 Pro Max

iPhone 11

Leren hoesje:

iPhone 11 Pro | iPhone 11 Pro Max

Siliconen hoesje:

iPhone 11 Pro | iPhone 11 Pro Max

iPhone SE (2o20 & 2022)

Leren hoesje:

iPhone SE

Siliconen hoesje:

iPhone SE

Apple-acties

Wil je wekelijks op de hoogte worden gebracht van dit soort Apple-acties? Schrijf je dan in voor onze gratis nieuwsbrief.

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!