Terug naar Deze iPhone 16 Pro Max renders laten de grootste iPhone ooit zien
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Deze iPhone 16 Pro Max renders laten de grootste iPhone ooit zien

Door Annemiek Lourensen23 mei 2023 10:002 min. leestijd0

De iPhone 15 is nog niet eens uit, maar we hebben nu al een voorproefje van zijn opvolger gekregen. Er zijn namelijk CAD-afbeeldingen van de iPhone 16 Pro Max gelekt, en aan de hand daarvan zijn renders gemaakt. Die laten zien hoe groot deze nieuwe iPhone wordt – en wat er zoal aan verandert.

iPhone 16 Pro Max renders

De CAD-afbeeldingen zijn gelekt door Sonny Dickson, en aan de hand daarvan heeft de Amerikaanse website 9to5Mac een set renders gemaakt. Hierbij ligt de nadruk op het formaat. Naar verluidt worden deze Pro-modellen namelijk groter dan hun voorgangers. Hieronder zie je het verschil, met links de iPhone 15 Pro Max, en rechts de iPhone 16 Pro Max.

iPhone 16 Pro Max renders

Bereid je Mac voor op macOS Sonoma

Bereid je Mac voor op macOS Sonoma

Ruim je Mac op en zorg ervoor dat hij zo goed als nieuw is voor macOS 14

Met zijn schermformaat van 6,9-inch wordt de iPhone 16 Pro Max dus ongeveer 0,2-inch groter dan de iPhone 15 Pro Max. Het toestel groeit voornamelijk in de hoogte: hij wordt zo’n 5 mm hoger dan de 15 Pro Max, maar in de breedte scheelt het slechts 0,5 mm. En zoals je hieronder ziet krijgt hij wellicht ook een andere naam: iPhone 16 Ultra. Net zoals de Apple Watch Ultra dus.

iPhone 16 Pro Max renders

Alles over de iPhone

De iPhone 16 Pro (Max) release laat voorlopig nog op zich wachten – tot september 2024 om precies te zijn. Wat we al weten? Het formaat, en dat de sensoren voor Face ID onder het scherm komen. Laatstgenoemde betekent tevens het einde van het Dynamic Island, al zien we dit in de huidige renders niet terug.

Vooralsnog zijn onze ogen vooral gericht op de iPhone 15, die dit jaar wordt onthuld tijdens een uitgebreid Apple-event in september. Wil je ondertussen op de hoogte worden gebracht van de laatste iPhone-geruchten? En van ander Apple-nieuws? Schrijf je dan in voor onze gratis nieuwsbrief.

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!
Bereid je Mac voor op macOS 14

Bereid je Mac voor op macOS 14

Ruim je Mac op en zorg ervoor dat hij zo goed als nieuw is voor macOS 14

Door Annemiek Lourensen

(Web)redacteur iCreate. Kocht als tiener haar eerste Apple-product: een (inmiddels antieke) iPod. Hoort haar lievelingsmuziek tegenwoordig liever live.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar