Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

Worden dit de nieuwe iPhone 16 Pro-kleuren?

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties

Dit najaar verschijnt er natuurlijk weer een nieuwe iPhone. En een nieuwe iPhone betekent doorgaans ook een nieuw kleurenpalet. Met onder meer spacezwart en roze – zijn deze iPhone 16 Pro kleuren iets voor jou?

Lees verder na de advertentie

iPhone 16 Pro kleuren

De spacezwarte versie komt in de plaats van het huidige ‘zwart titanium’ en lijkt waarschijnlijk bijzonder veel op het spacezwart dat we al kennen van de iPhone 14 Pro. De roze versie is de opvallende nieuwe kleur van dit jaar en vervangt het blauwe titanium.

De iPhone 16 Pro (Max) is het meest geavanceerde model in de iPhone 16-lijn. De kleuren zijn doorgaans dan ook iets zakelijker of chiquer. Het gerucht over de twee nieuwe kleuren is afkomstig uit China, en wordt op X gedeeld door de bekende Apple-leaker ShrimpApplePro. De bron wist eerder ook al kleuren van de iPhone 14 al in een vroeg stadium correct te benoemen.

Titanium iPhone

kooptip

Runners deal! De iPhone 15 nu tot €486 korting!
Runners deal! De iPhone 15 nu tot €486 korting!

Maximale korting en dubbele data als je thuis internet van Ziggo hebt

Vorig jaar stapte Apple met de iPhone 15 Pro voor het eerst over naar titanium en dat zal ook wel zo blijven. De kleuren naturel en wit titanium maken dit jaar min of meer hun comeback, hoewel ze subtiel anders zijn. De eerste tint wordt iets grijzer, terwijl wit titanium meer neigt naar zilverwit.

Apple verraste vorig jaar door geen gouden tint toe te voegen aan het assortiment. De nieuwe roze kleur wordt mogelijk een goudachtige tint, vergelijkbaar met het roségoud van de iPhones van een paar jaar terug. Sowieso hoef je in de Pro-lijn geen heftige tint roze te verwachten. Overigens zijn de iPhone 16 kleuren ook al gelekt.

iPhone 16 Pro

De iPhone 16 Pro krijgt dit jaar een nieuw design, waarbij vooral opvalt dat het toestel weer een slag groter wordt. Er komt opnieuw een extra knop bij, de capture-knop, die waarschijnlijk iets van doen heeft met de camera – al weten we nog niet precies wat. De toestellen krijgen een chip die ze zeer geschikt maakt voor AI.

Wil je op de hoogte blijven van het nieuws rondom de iPhone 16? Meld je dan aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief.

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!