Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

Worden dit de iPhone 16 Pro kleuren?

Auteur: Ward Edema
0 reacties
iPhone 16 Pro kleuren gerucht

De eerste geruchten over de iPhone 16 Pro kleuren zijn er, en het lijkt erop dat we twee nieuwe tintjes krijgen. Dit zijn ze.

Lees verder na de advertentie

iPhone 16 Pro kleuren

De iPhone 15 Pro bracht een flinke verandering met zich mee qua design. Waar alle Pro-modellen tot vorig jaar van staal waren gemaakt, is de 15 Pro voor het eerst van titanium. Hierdoor is hij een stuk lichter zonder stevigheid te verliezen, en ziet hij er een stuk minder ‘shiny’ uit.

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!

De iPhone 16 Pro zet deze trend voort, maar introduceert wel wat hippe nieuwe kleuren. Nu heb je nog de keuze uit naturel, blauw, wit en zwart titanium. Daar komt, volgens Apple-leaker Majin Bu, bij het volgende model ook geel en grijs titanium bij.

kooptip

De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand
De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt

Zo ziet dat eruit

De nieuwe kleuren zullen vrij subtiel zijn, net als bij de iPhone 15 Pro. De tijd van dieppaarse of glanzend gouden iPhones lijkt wat dat betreft echt voorbij. Volgens de eerste renders kunnen we ongeveer de onderstaande tinten verwachten.

iPhone 16 Pro kleuren

De nieuwe kleuren wijken niet veel af van wit en naturel titanium van de iPhone 15 Pro – en dat kan slecht nieuws betekenen voor die specifieke varianten. Net als ieder jaar wordt namelijk verwacht dat Apple wat kleuren gaat schrappen, dus die kleuren lopen nu extra risico.

iPhone 16 Pro release

De iPhone 16 Pro (Max) en iPhone 16 (Plus) komen naar verwachting in september 2024 uit, en zullen nagenoeg dezelfde prijs hebben als hun voorgangers. We weten overigens al een stuk meer over de nieuwe toestellen dan alleen de kleur: je leest er alles over in ons iPhone 16-dossier.