Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 156iOS 17-geheimen onthuld
Cover van

iPhone 15 goedkoper met Black Friday: dit is de beste deal

Auteur: Koen van Ekeren
0 reacties
iPhone 15 Plus

De iPhone 15 is eigenlijk te nieuw voor écht grote kortingen, maar ook dit toestel is met Black Friday 2023 in prijs verlaagd. Bij verschillende winkels betaal je nu minder om een iPhone 15 in huis te halen.

Lees verder na de advertentie

iPhone 15 Black Friday

De iPhone 15-serie verscheen in september 2023. Het basismodel is de 6,1-inch iPhone 15, die sterk verbeterde ten opzichte van zijn voorganger. Het toestel kreeg onder meer een 48-megapixelcamera en een Dynamic Island.

Bij drie winkels is de iPhone 15 op dit moment het goedkoopst: Belsimpel, Mobiel.nl en Amazon. Bij de online winkels betaal je nu tijdelijk 919 euro, in plaats van 969 euro.

kooptip

Hoeveel je precies betaalt, hangt af van de kleur die je kiest. De varianten in het geel en groen zijn bij de winkels het goedkoopst. Is dit niet jouw smaak en wil je een andere uitvoering, dan betaal je vaak iets meer. Bij Amazon is de zwarte versie bijvoorbeeld het goedkoopst, daar kost hij op dit moment 935 euro.

iPhone 15 Plus

iPhone 15 vs. iPhone 15 Plus
Links de iPhone 15 Plus, rechts de iPhone 15

De iPhone 15 heeft ook een grotere broer: de iPhone 15 Plus. Die is in alles hetzelfde, maar dan in een maatje groter: 6,7 in plaats van 6,1 inch. Zo heb je meer schermruimte voor bijvoorbeeld het bekijken van video’s. Bovendien past in een grotere iPhone een grotere batterij, dus de accuduur is ook beter. Bij Amazon is het toestel nu het scherpst geprijsd.