Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

Nieuwe iPhone 14 Pro renders tonen dunnere schermranden

Auteur: Ward Edema
0 reacties
iPhone 14 Pro renders


Lees verder na de advertentie

Uit nieuwe renders van de iPhone 14 Pro blijkt dat de schermranden van het model een stuk dunner worden dan voorheen. Dit moet je weten over het nieuwe ontwerp.

iPhone 14: de notch verdwijnt

De iPhone 14 Pro krijgt, in tegenstelling tot het reguliere model, een totaal nieuw ontwerp. Hierbij verdwijnt de vertrouwde ‘notch’. Dit is de inkeping in het scherm, waar de voorste camera en sensors voor Face ID in verwerkt zitten. De notch werd met de iPhone X in 2017 geïntroduceerd.

In plaats van de notch worden er nu twee gaten in het scherm verwacht bij de iPhone 14 Pro. Hiervan is er één pilvormig, en de ander cirkelvormig. Deze ‘zweven’ dan als het ware in het scherm, waardoor je iets meer schermruimte overhoudt dan bij een notch.

iPhone 14 Pro renders

iPhone 14 render


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt

In nieuwe renders van de iPhone 14 Pro Max, gedeeld door Twitter-gebruiker ShrimpApplePro, wordt het nieuwe camera-ontwerp in detail getoond. Maar misschien zijn de schermranden nog wel opvallender.

Deze zijn namelijk significant dunner dan bij de iPhone 13. Waar ze nu nog 2.42mm zijn, worden ze volgens de renders straks slechts 1.95mm dik. Daarmee zijn de randen zo’n 20% dunner, wat het scherm nog nét wat immersiever maakt dan voorheen – al helemaal in combinatie met het verdwijnen van de notch.

iPhone 14 Pro release

De iPhone 14 (Max) en iPhone 14 Pro (Max) worden in september verwacht tijdens het jaarlijkse iPhone-event van Apple. Naast het nieuwe design verwachten we een sterk verbeterde 48-megapixel camera, een snellere A16 Bionic-chip en een nieuwe ultragroothoekselfiecamera.

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws rondom de iPhone 14 en iPhone 14 Pro? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief, en ontvang wekelijks het laatste nieuws en de beste tips in je mailbox:

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!

Bron: ShrimpApplePro (Twitter)