Terug naar iPhone 14 nu al flink afgeprijsd: toestel is goedkoper dan ooit
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

iPhone 14 nu al flink afgeprijsd: toestel is goedkoper dan ooit

Door Koen van Ekeren23 januari 2023 14:272 min. leestijd0

Goed nieuws voor wie zoekt naar een nieuwe iPhone. De nieuwe iPhone 14 – nog maar vier maanden in de winkels – is na een prijsverlaging ruim honderd euro goedkoper dan na de lancering. Dit is de nieuwe prijs.

iPhone 14 goedkoper

iPhone 14 in prijs verlaagd

In september lanceerde Apple de nieuwe iPhone-serie. Wil je een high-end smartphone van Apple voor niet al te veel geld, dan kom je uit op de 6,1-inch iPhone 14. Na de lancering kreeg dit toestel een prijs van 1019 euro – en bij Apple betaal je er nog steeds zoveel voor.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Bij Belsimpel is de iPhone 14 nu flink goedkoper. Dit geldt vooral voor de varianten in het zwart en blauw, al zijn de andere kleuren ook in prijs verlaagd.

Je kunt ook kiezen voor een iPhone meer opslag, zoals 256 of 512 GB. Ook deze versies zijn ongeveer 100 euro goedkoper dan de lanceringsprijs.

Ook iPhone 13 is goedkoper

Lezersvragen iCreate 134 M1

Ook de iPhone 13 is nog nooit zo goedkoop geweest zoals nu. De telefoon werd in september 2021 gelanceerd en is nog steeds een aantrekkelijke optie, want hij lijkt als twee druppels water op zijn opvolger. Zelfs de processor is hetzelfde, al heeft de iPhone 14 wel iets meer werkgeheugen.

De prijsverlaging is een welkome meevaller, want bij de iPhone 14-serie schoot de prijs flink omhoog. Dit was vooral het gevolg van de ongunstige koers van de euro ten opzichte van de dollar; in de Verenigde Staten bleven de prijzen wel gelijk. Nu is de prijs alweer op het niveau van wat de iPhone 13 na de lancering in 2021 kostte.

Meer weten over iPhone 13?
Bekijk dit dossier
De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Koen van Ekeren

(Web)redacteur van iCreate. Haalt met zijn iPhone met gemak een schermtijd van drie uur. Laat die functie op de Mac liever uit.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar