Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

iPhone 14 nu al flink afgeprijsd: toestel is goedkoper dan ooit

Auteur: Koen van Ekeren
0 reacties
iPhone 14 goedkoper


Lees verder na de advertentie

Goed nieuws voor wie zoekt naar een nieuwe iPhone. De nieuwe iPhone 14 – nog maar vier maanden in de winkels – is na een prijsverlaging ruim honderd euro goedkoper dan na de lancering. Dit is de nieuwe prijs.

iPhone 14 in prijs verlaagd

In september lanceerde Apple de nieuwe iPhone-serie. Wil je een high-end smartphone van Apple voor niet al te veel geld, dan kom je uit op de 6,1-inch iPhone 14. Na de lancering kreeg dit toestel een prijs van 1019 euro – en bij Apple betaal je er nog steeds zoveel voor.

Bij Belsimpel is de iPhone 14 nu flink goedkoper. Dit geldt vooral voor de varianten in het zwart en blauw, al zijn de andere kleuren ook in prijs verlaagd.

Je kunt ook kiezen voor een iPhone meer opslag, zoals 256 of 512 GB. Ook deze versies zijn ongeveer 100 euro goedkoper dan de lanceringsprijs.

Ook iPhone 13 is goedkoper


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt

Lezersvragen iCreate 134 M1

Ook de iPhone 13 is nog nooit zo goedkoop geweest zoals nu. De telefoon werd in september 2021 gelanceerd en is nog steeds een aantrekkelijke optie, want hij lijkt als twee druppels water op zijn opvolger. Zelfs de processor is hetzelfde, al heeft de iPhone 14 wel iets meer werkgeheugen.

De prijsverlaging is een welkome meevaller, want bij de iPhone 14-serie schoot de prijs flink omhoog. Dit was vooral het gevolg van de ongunstige koers van de euro ten opzichte van de dollar; in de Verenigde Staten bleven de prijzen wel gelijk. Nu is de prijs alweer op het niveau van wat de iPhone 13 na de lancering in 2021 kostte.