Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 158De grote AirPods-gids 🎧
Cover van

iPhone 14 nu goedkoper dan óóit (en de Plus, Pro en Pro Max ook)

Auteur: Ward Edema
0 reacties
iPhone 14 kleuren


Lees verder na de advertentie

De iPhone 15 komt volgende maand uit, en daarom zakt de prijs van de iPhone 14 nu flink. Alle modellen zijn nu goedkoper dan ooit: wij zetten de beste deals op een rij.

Welke iPhone past bij mij

iPhone 14 goedkoper dan ooit

De iPhone 14 is nu bijna een jaar oud, en dat betekent dat zijn opvolger niet lang meer op zich laat wachten. Op 12 september 2023 verwachten we de presentatie van de nieuwe iPhone, en een weekje later gaat hij al in de verkoop.

Maar voor wie niet het nieuwste van het nieuwste wil, zijn de komende weken een ideaal moment om een iPhone 14 te bemachtigen. De prijs zakt nu namelijk behoorlijk, en dat geldt voor álle modellen: de iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro én iPhone 14 Pro Max.

Hier vind je de iPhone 14 deals


kooptip


Scoor nu de AirPods 2 met oplaadcase voor slechts €115 tijdens iDays!


Scoor nu de AirPods 2 met oplaadcase voor slechts €115 tijdens iDays!

• Grootste Apple-sale van Nederland
• Actie loopt t/m 2 juni 2024

Welke iPhone past bij mij

Om de iPhone 14 goedkoop op de kop te tikken, hoef je niet ver te kijken. Vrijwel alle modellen hebben nu het (voorlopige) dieptepunt bereikt bij Belsimpel, Mobiel.nl en Amazon.nl. Dit zijn de prijzen:

In het meest extreme geval bespaar je dus maar liefst 219 euro. Met dat geld koop je zo een paar AirPods bij je iPhone – of vul je je tank met benzine.

Blijf op de hoogte

Toch liever wachten op de iPhone 15? Bij iCreate houden we je op de hoogte van de laatste nieuwtjes, en praten we je bij tijdens het Apple-event. Abonneer je op onze nieuwsbrief:

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!