Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

Koopgids: de leukste iPhone 14 accessoires voor de feestdagen

Auteur: iCreate
0 reacties
iPhone 14 accessoires


Lees verder na de advertentie

Zoek je deze feestdagen nog een cadeau voor iemand met een iPhone 14? Zoek niet verder, een van deze iPhone 14 accessoires is perfect! Denk aan een gimbal, een houder voor in de auto, een mobiele printer of een vlogging-kit. Bedenk wat diegene nodig heeft en je hebt al snel het ideale cadeau te pakken. We stellen de leukste iPhone 14 accessoires voor de feestdagen aan je voor!

3-assige gimbal

Zoek je een cadeau voor iemand die veel video’s maakt met zijn of haar iPhone 14, dan is de Zhiyun Smooth 5S een uitstekend idee. Deze 3-assige gimbal stabiliseert bewegingen van alle kanten en zorgt zo voor vloeiende beelden. Daarbij wordt het ineens een fluitje van een cent om bijzondere beeldhoeken te gebruiken, bijvoorbeeld om vanaf laag bij de grond te filmen. Via de knoppen op het handvat bedien je zowel de gimbal als de iPhone en zoom je eenvoudig in en uit.

iPhone 14 accessoires

De accu van de Zhiyun Smooth 5S gaat tot 24 uur mee en volledig opladen is binnen twee uur gepiept. De gimbal weegt maar 625 gram en kan een gewicht van maximaal 400 gram dragen. De iPhone past perfect in de klem en zit veilig vast zonder dat je iets hoeft vast te schroeven. Deze gimbal van Zhiyun is verkrijgbaar in wit en in grijs.


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt

Bekijk de Zhiyun Smooth 5S

Peak Design Mobile ecosysteem

De Mobile-lijn van Peak Design bestaat uit hoesjes, houders en standaarden voor je iPhone, allemaal van hoge kwaliteit. Of je nu een iPhone-houder zoekt voor in je auto, voor op je mountainbike, of zelfs voor op je motor, bij Peak Design Mobile vind je ongetwijfeld wat je nodig hebt!

Peak Design Mobile

Zo is de Peak Design Mobile Everyday Case een uitstekend hoesje voor je iPhone 14 van maar 2,4 millimeter dik, dat desondanks een zeer goede bescherming biedt. Bovendien is het hoesje compatibel met MagSafe. Heb je de Mobile Everyday Case dan kun je alle andere accessoires uit de Mobile-serie gebruiken. Als je liever je eigen hoesje wilt houden en de Peak Design Mobile accessoires wilt gebruiken, dan heb je Peak Design Mobile Universal Adapter nodig. Die plak je vervolgens op de achterkant van je eigen hoesje.

Bekijk het Peak Design Mobile ecosysteem

Stijlvolle houder voor in de auto

Voor iemand die veel in de auto belt, navigeert en muziek luistert, is een mooie houder natuurlijk een van de meest ideale iPhone 14 accessoires. We raden de Peak Design Car mount aan. Deze houder is namelijk klein, stijlvol en bijzonder stevig. Je plakt de houder op het dashboard en dankzij de ingebouwde magneet plaats en verwijder je de iPhone gemakkelijk met één hand.

car mount

Hoewel het speciaal ontworpen is voor de Peak Design Mobile Case, werkt de houder ook uitstekend met MagSafe. Het lijkt misschien een nadeel dat je de houder op het dashboard moet plakken, maar het ziet er wel veel mooier uit dan zo’n klem op je voorruit. Bovendien kun je de houder eenvoudig zonder schade en lijmresten verwijderen. Er is een versie met en een zonder draadloos opladen verkrijgbaar.

Bekijk de Peak Design Car mount

Mobiele fotoprinter

Dit is een van de beste iPhone 14 accessoires voor iemand die de hele dag foto’s maakt. De HP Sprocket New Edition is zo compact dat die gemakkelijk in een broekzak past. Je maakt snel en gemakkelijk via bluetooth verbinding met de mobiele fotoprinter en het is zelfs mogelijk om met meerdere mensen tegelijk verbinding te maken. Leuk voor op feestjes!

iPhone 14 accessoires

 

Gebruik je de HP Sprocket niet, dan schakelt deze automatisch uit om de accu te sparen. Het afdrukken gaat heel eenvoudig via de Sprocket app en de beste resultaten boek je met het originele HP ZINK fotopapier. Dat papier is zelfklevend, dus als je wilt kun je de afgedrukte foto’s direct ergens op plakken. De HP Sprocket New Edition is verkrijgbaar in paars, roze, wit en zwart.

Bekijk de HP Sprocket

Minimalistisch statiefje

Met de Peak Design Mobile Tripod zit je altijd goed. Een statiefje kan namelijk iedereen vroeg of laat wel een keer gebruiken. Extra handig is dat deze tripod ingeklapt nauwelijks groter is dan een bankpasje. Bovendien kun je het statiefje dankzij MagSafe gewoon achter op de Peak Design Mobile Case laten zitten.

peak design tripod

Het metalen statiefje is heel stabiel en geeft je de mogelijkheid om de iPhone is praktisch elke stand te zetten. Zowel portret- als landschapsmodus is mogelijk. Dankzij de geringe afmetingen en het lage gewicht neem je de Peak Design Mobile Tripod gemakkelijk overal mee naartoe.

Bekijk de Peak Design Mobile Tripod

Complete set voor vloggers

De Cullmann Alpha 1000 Vlogging Kit is ongetwijfeld een van de beste iPhone 14 accessoires voor content creators. Zo zit er de Cullmann Ring Light met 120 led’s in, waarmee je jezelf beter belicht tijdens video-opnames en selfies. Indien nodig dim je eenvoudig de hoeveelheid licht en kies je uit de kleurtemperaturen 3000K, 4500K en 6000K. Dankzij de usb-aansluiting kun je de lamp praktisch overal gebruiken.

iPhone 14 accessoires

Daarbij krijg je een handige houder voor je iPhone die je kunt instellen van 63 tot 105 millimeter. Met het statief dat het geheel vasthoudt, realiseer je een werkhoogte van 37 tot 106 centimeter. Verder krijg je er een bluetooth afstandsbediening en een statieftas bij geleverd.

Bekijk de Cullmann Alpha 1000 Vlogging Kit

Miniatuur ‘donkere kamer’

Laat oude tijden herleven met de Polaroid Lab! Dit is niet zomaar een mobiele printer, je maakt namelijk analoge foto’s van je digitale foto’s. Selecteer een afbeelding op je iPhone via de gratis Polaroid Originals app en plaats je iPhone met het scherm naar beneden op de Polaroid Lab. Druk de rode knop in en het beeld wordt op de film geprojecteerd. De Polaroid Lab maakt er vervolgens een klassieke instant-foto van en drukt deze af.

In de app heb je de mogelijkheid om te experimenteren met beeldcollages. Je verdeelt dan één digitaal beeld over meerdere Polaroid foto’s. Er zijn dertig verschillende mogelijkheden om een beeld om te zetten in een collage. Leuk om mee te spelen tijdens de feestdagen!

Bekijk de Polaroid Lab

iPhone 14 accessoires

Er zijn allerlei soorten cadeaus te vinden voor iemand met een iPhone 14. Heb je het ideale cadeau hier toch nog niet gevonden, kijk dan ook eens naar de rest van de Mobile-serie van Peak Design.

Wekelijks Apple-nieuws in je mail

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!
Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!