Terug naar ‘iPhone 12 zonder gratis EarPods geleverd’
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

‘iPhone 12 zonder gratis EarPods geleverd’

Door Laura Grootaarts30 september 2020 09:242 min. leestijd0

Als je straks een iPhone 12 koopt, dan krijg je daar geen gratis EarPods meer bij. Dat blijkt uit de code van iOS 14.2. Wil je muziek beluisteren zonder dat anderen daarvan mee kunnen genieten, dan moet je zelf oortjes of een koptelefoon aanschaffen.

EarPods

iPhone 12 zonder EarPods

Al sinds de iPhone 5 uit 2012 worden de oordopjes meegeleverd met alle iPhone modellen, maar daar komt nu waarschijnlijk verandering in. Bekende Apple-kenners wisten dit eerder dit jaar al te vertellen, en nu lijkt Apple’s eigen documentatie dit te bevestigen.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

In de juridische teksten die ver zijn weggestopt in de Instellingen van je iPhone, zit een heel subtiele verandering. En dat terwijl die teksten eigenlijk nooit herzien worden. Op plaatsen waar voorheen werd gesproken over ‘bijgeleverde headset’, wordt nu gewoon over ‘headset’ gesproken. Dit is een tekstfragment dat veranderd is:

Om blootstelling aan RF-straling te verminderen, kun je kiezen voor een handsfree oplossing, zoals de ingebouwde luidsprekertelefoon, de bijgeleverde headset of andere vergelijkbare accessoires.

Duurzaamheid

Het niet meeleveren van de EarPods levert natuurlijk een kostenbesparing op, maar het heeft ook te maken met duurzaamheid. Veel EarPods komen de verpakking niet eens uit. Ze worden vaak al meteen vervangen door AirPods of andere bluetooth oordopjes.

Het zou overigens niet de enige iPhone-accessoire zijn die je moet missen: mogelijk vind je ook geen oplader in de doos. De Lightning-naar-USB-kabel zit nog wel in de verpakking, maar de adapter moet je zelf aanschaffen (of je gebruikt die van je oude iPhone). De nieuwe Apple Watch Series 6 wordt ook al geleverd zonder stroomadapter, wat dit gerucht weer een stuk geloofwaardiger maakt.

iPhone 12

De iPhone 12 wordt waarschijnlijk volgende maand aangekondigd: tegen half oktober kun je een Apple-event verwachten. Apple brengt dit jaar opnieuw een instapmodel en een luxer model uit, beide in twee formaten. Mogelijk krijgen alle varianten een oled-scherm.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste iPhone-nieuws en andere Apple-ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze gratis nieuwsbrief!

Bron: MacRumors

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »

Praat mee!

avatar