Terug naar iPhone 11 reviews: de beste iPhone voor (bijna) iedereen
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

iPhone 11 reviews: de beste iPhone voor (bijna) iedereen

Door Koen van Ekeren18 september 2019 09:533 min. leestijd0

De eerste iPhone 11 reviews zijn binnen! Nog voordat het gloednieuwe toestel in de winkels ligt, hebben grote internationale tech-websites een review van de iPhone 11 online gezet. In dit artikel zetten we de belangrijkste conclusies op een rij.

iPhone 11 kleuren

iPhone 11 reviews

De iPhone 11 volgt de iPhone XR op en kan worden gezien als het basismodel. Daarnaast is er nog een Pro-variant, die een stuk duurder is. In een ander artikel lees je over de eerste reviews van dit vlaggenschip: iPhone 11 Pro reviews: geweldige camera-upgrade, veel betere batterij.

Exclusief bij T-Mobile: de Apple Watch Series 8, SE of Ultra met multsim!

Exclusief bij T-Mobile: de Apple Watch Series 8, SE of Ultra met multsim!

• Blijf altijd verbonden, ook zonder iPhone!
• Alleen mogelijk met een mobiel abonnement van T-Mobile

Nilay Patel van The Verge is onder de indruk. ‘Dit is een van de eenvoudigste recensies die ik ooit heb moeten schrijven. De iPhone 11 is de telefoon die de meeste mensen moeten kopen. Het is een uitstekend toestel, met een van de beste camera’s die ik ooit bij een smartphone heb gezien. De levensduur van de batterij is ook geweldig.’

Het grootste verschil tussen de iPhone XR en iPhone 11 is het camerasysteem; deze heeft nu twee lenzen in plaats van een. ‘Ik denk dat het een enorme stap vooruit is, oordeelt Patel. Het Smart HDR is bij de iPhone 11 een enorme verbetering. Het doet de camera’s van oudere telefoons zoals de iPhone X en iPhone 7 slecht lijken.’

Ook Lauren Goode van Wired bestempelde de iPhone 11 als ‘de iPhone voor zo ongeveer iedereen’. Ze prees de camera, snelheid van de A13 Bionic-processor, levensduur van de batterij en de prijs die je ervoor betaalt. ‘Het is niet de beste iPhone die er is, maar het is zeker een heel goede voor de prijs.’

‘Geen Pro nodig’

‘Zo goed dat je (waarschijnlijk) geen Pro nodig hebt’, trapt Chris Velazco van Engadget af. Het lcd-scherm van de iPhone 11 is nog hetzelfde als dat van vorig jaar – en minder fraai dan het oled-display van de Pro. Toch is het ook het scherm van de iPhone 11 prachtig en doen de verschillen er in het dagelijkse gebruik niet toe, aldus Velazco.

Ook stipt hij nog het ontwerp aan. ‘Het gezette design is niet bestemd voor iedereen’, doelt hij op de ietwat dikkere randen om het scherm van de iPhone 11. Wel waardeert hij de grootte van het toestel met 6,1-inch display, dat de perfecte middenweg vormt tussen de voor hem iets te kleine 5,8-inch iPhone 11 Pro en iets te grote 6,5-inch iPhone 11 Pro Max.

Een interessante nieuwe functie van de iPhone 11 is de Nachtmodus van de camera. Gareth Beavis van TechRadar verwacht dat de iPhone nu zijn rivalen overtreft in situaties met weinig licht. ‘De resultaten zijn opzienbarend. Apple evenaart het niveau van Huawei, Samsung en Google als het gaat om het schieten van foto’s bij weinig licht, en in sommige opzichten overtreft het zijn concurrenten. Fotografeer je ’s nachts met de Nachtmodus, dan is het alsof de foto’s in de late namiddag werden gemaakt.”

De iPhone 11 ligt vanaf vrijdag 20 september in de winkels. Op de website van Apple is het toestel al te pre-orderen.

iCreate 141
iCreate 141
iOS 16 – Alle nieuwe functies uitgelegd
De nieuwe iPhone 14: Krijg nu tot €400,- terug bij inruil van een iPhone 12

De nieuwe iPhone 14: Krijg nu tot €400,- terug bij inruil van een iPhone 12

• Én tot €10 korting per maand!
• Extra voordeel met KPN Hussel

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
iPhone 11
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar