Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 158De grote AirPods-gids 🎧
Cover van

Opera Mini 6 nu ook voor iPad

Auteur: iCreate
1 reacties


Lees verder na de advertentie

Versie 6.0 van de Opera Mini-browser is vanaf nu beschikbaar voor de iPhone en iPad. Dat meldt Opera Software, de ontwikkelaar van de app. De update ondersteunt het retina display van de iPhone 4 en is ook geschikt gemaakt voor de iPad.

Content delen
Versie 6 geeft de browser een nieuwe, frisse uitstraling, met de mogelijkheid om content te delen via zowel Facebook als Twitter. Naast deze toevoegingen blijft het mogelijk om favorieten op te slaan en de geschiedenis van bekeken pagina’s te bekijken.

Opera Mini werd twee maanden geleden uitgebracht voor de iPhone en dat was meteen de eerste keer dat een webbrowser van een derde partij werd goedgekeurd door Apple.  Opera Software beloofde de browser van updates te blijven voorzien om de functionaliteit verder te verbeteren.

Mobiele weergave
Tijdens het testen van de app kwamen we tot de ontdekking dat de functie ‘Mobiele weergave’ nog niet goed werkt. Of je de functie nu aan of uit zet, je krijgt bij verschillende pagina’s automatisch de mobiele pagina voorgeschoteld.


kooptip

Hoewel dit op de iPhone niet zo’n probleem is, omdat je toch meestal de mobiele versie wilt bekijken, is dit op de iPad een stuk vervelender. Daar wil je natuurlijk de pagina volledig kunnen bewonderen op je tablet. Hopelijk lost Opera Software dit probleem op in de volgende versie van de app.