Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

‘iPad Air 3 krijgt 4 speakers en een flitser’

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
iPad Air 3


Lees verder na de advertentie

De nieuwe iPad Air 3 krijgt net zoals de iPad Pro vier speakers. Bovendien zal de nieuwe versie van de iPad worden uitgerust met een LED-flitser bij de iSight-camera. Dat blijkt uit schetsen die in handen zijn gekomen van de Franse website Nowhereelse.fr (via MacRumors).

Speakers aan de boven- en onderkant

Als de tekening klopt, dan krijgt de iPad Air 3 twee speakers aan de bovenkant en twee aan de onderkant. Bij de iPad Pro die eind vorig jaar verscheen, was dit ook al het geval. Daarbij is het zo dat de onderste speakers standaard het bas-geluid produceren en dat de bovenste twee zorgen voor het midden- en hoogbereik. Keer je de iPad Pro om, dan nemen de speakers elkaars rol over. Mogelijk werkt dat bij de iPad Air 3 straks op dezelfde manier.

Flitser

De iPad beschikte tot nu toe nog niet over een flitser, maar daar zou getuige de tekening verandering in kunnen komen. Wordt de iPad 3 de eerste Apple-tablet met een flitser? Onder de camera is duidelijk een kleine cirkel te zien: Een LED-flitser. De iPad is gezien zijn formaat niet hét apparaat om foto’s mee te maken – zelfs een iPad mini is daarvoor wat te log – dus het lijkt ons een bijzondere toevoeging.

Geruchten over de iPad Air 3

Of de tekening echt is? De bron die de informatie heeft geleverd, bleek in het verleden twee van de drie keer betrouwbaar. Eerder waren er ook al geruchten over de iPad 3, zo zou de nieuwe tablet geen 3D Touch krijgen. We verwachten dat Apple de iPad 3 tijdens een keynote in maart aankondigt. Er is al sinds tijden geen normaal formaat iPad meer geïntroduceerd, de iPad Air 2 dateert van oktober 2014.


kooptip


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €696!


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €696!

Tot €7,50 korting per maand en dubbele data als je thuis KPN hebt