Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

iOS 16 update: wat vind jij ervan? Deel hier je mening!

Auteur: Laura Grootaarts
6 reacties
iOS 16 update


Lees verder na de advertentie

Eindelijk is het zover: Apple heeft vandaag iOS 16 uitgebracht voor de iPhone. Wij zijn benieuwd: heb jij iOS 16 al gedownload? En wat is je eerste indruk van het besturingssysteem? Praat mee over iOS 16!

 

iOS 16 update: genoeg te bespreken

Even na zeven uur vanavond heeft Apple iOS 16 uitgebracht. Met enorm veel grote nieuwe functies: je kunt nu het vergrendelscherm tot in de finesses aanpassen, widgets gebruiken en iMessages intrekken. En dan zijn er ook nog veel kleine trucjes: til een onderwerp uit een foto, typ met toetsenbordfeedback en toon het batterijpercentage in je menubalk. Check zeker ons artikel met iOS 16 functies voor een snelle samenvatting.

Kortom: er is genoeg om te bespreken. Wat vind jij van deze iOS 16-update? Welke functies vind je tof? Heb je nu al spijt van de update? Of lijkt het downloaden bij jou úren te duren? Laat het hieronder weten via de reacties, of deel je mening en ervaringen met ons via ons Twitter-account @iCreate_NL.

Let op: er is nóg een update


kooptip

Lekker verwarrend: naast iOS 16 heeft Apple vanavond ook een andere update uitgebracht. Dat is iOS 15.7, en zoals je ziet staat die veel prominenter in beeld. Je kunt deze update overslaan en meteen op de iOS 16-update onderaan in het scherm tikken.

iOS 15.7

iOS 16-nieuws

Wil je op de hoogte blijven van iOS 16? En wekelijks handige tips in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief.

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!