Terug naar iOS 15.2.1 is uit: hierom moet je de update installeren
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

iOS 15.2.1 is uit: hierom moet je de update installeren

Door Sven Lamers13 januari 2022 09:232 min. leestijd0

Apple heeft iOS 15.2.1 en iPadOS 15.2.1 uitgebracht voor de iPhone en iPad. De update bevat geen nieuwe functies, maar wel een aantal probleemoplossingen en verbeteringen. Dit moet je weten.

iOS 15.2

iOS 15.2.1

De nieuwe update brengt volgens Apple drie verbeteringen. Ten eerste lost de update een probleem op in de Berichten-app. Kreeg je foto’s via een iCloud-link doorgestuurd, dan waren deze soms niet zichtbaar in de voorvertoning. Ook is een probleem met CarPlay-apps opgelost. Sommige apps reageerden niet goed nadat je telefoon verbinding had gemaakt met je autoradio. Ten derde lost iOS 15.2.1 een veiligheidslek in HomeKit op. Hierbij kon een te lange naam voor een smarthome-device ervoor zorgen dat je iPhone of iPad niet meer reageerde.

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

• Krijg tot €400 terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

Ten slotte bevat de update ook weer diverse bugfixes en verbeteringen voor de stabiliteit. We raden je dan ook aan om deze nieuwe versie van iOS 15 zo snel mogelijk te installeren. Hoe dat werkt, lees je hieronder.

iOS 15.2.1 installeren

iOS 15.2.1 en iPadOS 15.2.1 downloaden is gratis. Via ‘Instellingen>Algemeen>Software-update’ kun je het installeren op je iPhone of iPad. Zorg ervoor dat je op een wifi-netwerk zit en dat je batterij ruim voldoende is opgeladen of dat je iPhone of iPad aan de stroom hangt.

Wat bracht de voorganger?

In de vorige update, iOS 15.2, zaten wel wat grotere nieuwe functies. Zo kun je sindsdien je Digitale Erfenis regelen, evenals een Privacyrapport voor apps opvragen. Alles erover weten? Je leest er alles over in ons Premium-artikel over iOS 15.2.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar