Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

iDays: 4 redenen om bij Amac je nieuwe Apple-product te kopen (Adv)

Auteur: iCreate
0 reacties


Lees verder na de advertentie

Het is zover: de iDays 2022 zijn van start gegaan, en daardoor kun je bij Amac tot en met 3 juli flink besparen op Apple-producten en accessoires. Dit zijn vier redenen waarom je nu je kans moet grijpen!

Bekijk alle iDays aanbiedingen

1. Amac is dé Apple-expert

Bij Amac ligt de focus volledig op Apple en alle accessoires die erbij horen, en zijn alle medewerkers hierop getraind. Hierdoor kunnen ze je gericht persoonlijk advies geven over je nieuwe Apple-product, en vind je precies het product dat past bij wat jij nodig hebt. Ook is het mogelijk je oude Apple-apparaat in te ruilen voor korting op je nieuwe, en krijg je altijd minimaal twee jaar garantie. Daarnaast is Amac een Apple Authorized Service Provider, en kun je dus ook met problemen bij Amac terecht voor service die door Apple wordt erkend.

Amac heeft maar liefst 50 winkels in Nederland, dus er zit er altijd wel eentje in de buurt. Maar zelfs vanuit huis krijg je de volledige winkelervaring, met online advies via videobellen en snelle thuisbezorging.

2. De nieuwste iMac voor minder


kooptip


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €720!


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €720!

Tot €7,50 korting per maand en dubbele data als je thuis KPN hebt

De iMac kreeg in 2021 een flinke make-over. Het design is dunner en kleurrijker dan ooit: hij is er in het blauw, groen, rood, geel, oranje, paars en zilver. Aan de binnenkant vind je nu een Apple M1-chip. Daardoor is hij veel sneller dan zijn voorganger, maar tegelijkertijd ook efficiënter en stiller. Ook heeft de iMac een nieuw 24-inch display, waardoor je (virtueel) veel werkruimte hebt zonder dat de iMac veel ruimte inneemt op je bureau.

De adviesprijs van de iMac 2021 is € 1449, maar tijdens de iDays is de iMac 2021 er nu al vanaf € 1349!

Bekijk de iMac-aanbieding

3. Andere Apple-aanbiedingen tijdens de iDays

Naast de mooie iMac-aanbieding zijn ook andere Apple-producten flink afgeprijsd bij Amac.

  • iPad 9e generatie van € 389 nu vanaf € 369: de nieuwste ‘reguliere’ iPad heeft de snelle Apple A13 Bionic-chip, een nieuwe selfiecamera met Middelpunt, en ondersteuning voor de Apple Pencil. Hij is daarmee de ultieme betaalbare iPad. Bekijk hier de aanbieding voor de iPad 9e generatie.

  • Apple Watch Series 7 van € 459 nu vanaf € 399: voor het eerst in jaren brengt de Apple Watch Series 7 een totaal nieuw groter display naar de Watch. Tegelijkertijd heeft hij het sterkste glas dat we ooit hebben gezien in een Apple Watch, en kun je er dus met een gerust hart mee sporten. Bekijk hier de aanbieding voor de Apple Watch Series 7.

  • AirPods 2 van € 179 nu vanaf € 139: de AirPods 2 zijn de meest toegankelijke draadloze oortjes van Apple. Ze werken perfect samen met al je Apple-apparaten, en zijn superhandig in gebruik dankzij de slimme oplaadcase en praktische touch-bediening op de oortjes. Bekijk hier je de aanbieding voor de AirPods 2.

4. Extra voordelen: iMember en iCare

Amac biedt naast persoonlijk advies en een groot aanbod van Apple-producten, Apple-accessoires, en accessoires van merken als Logitech en Native Union ook exclusieve diensten als iMember en iCare.

Als iMember krijg je persoonlijke begeleiding bij jouw Apple-product. Zo kun je een halfuur een-op-een zitten met een iMember coach als je vragen hebt, krijg je een introductietraining voor het instellen van je nieuwe apparaat, en is het mogelijk om iLearns te volgen waarin je in groepsverband uitleg krijgt over een bepaalde functie of app. Zo haal je alles uit je apparaat, ongeacht je ervaring met Apple. Daarnaast krijg je als iMember toegang tot exclusieve kortingen.

Met iCare is het mogelijk om je Apple-apparaat te verzekeren tegen schade en diefstal voor een maandelijks bedrag. Hierbij heb je wereldwijde dekking, zodat je nooit lang zonder je device zit, en het is maandelijks opzegbaar.

Amac Kortingscode tijdens de iDays

Tijdens de iDays 2022 kun je ook gebruikmaken van de speciale kortingscode IDAYS2022, voor maar liefst 20% op alle accessoires (met uitzondering van Apple). Voeg je product toe aan je mandje, vul de code in tijdens het betalingsproces, en de korting wordt automatisch verrekend.

De iDays duren tot 3 juli 2022: bekijk snel alle aanbiedingen!

Bekijk alle iDays deals van Amac