Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 155Fris je iPhone op! 🫧
Cover van
nieuws

Cadeautip: geef (of vraag) een abonnement op iCreate voor € 15!

Auteur: iCreate
0 reacties
iCreate cadeau geven


Lees verder na de advertentie

Heb je nog geen cadeau voor Sinterklaas of Kerst gevonden, of weet je niet wat je moet vragen? Geef of vraag dan een voordelig abonnement op iCreate cadeau! Het cadeau-abonnement kost slechts € 15 en je ontvangt meteen een feestelijke bon die je aan de gelukkige kunt geven.

iCreate cadeau geven

Ken of ben je een liefhebber van Apple-producten? Dan is iCreate hét ideale tijdschrift om te geven of krijgen. Met een cadeau-abonnement geef je drie nummers voor maar € 15, inclusief een leuke cadeaubon om te geven. Je kunt ook kiezen om 6 nummers voor € 30 cadeau te doen, of 9 nummers voor € 45.

Na aankoop ontvang je meteen per mail een leuke cadeaubon die je kunt uitprinten – makkelijker kan niet. Het abonnement stopt bovendien automatisch.

Kies snel je cadeau-abonnement in de webshop van iCreate!


kooptip

Over iCreate

Als liefhebber van Apple mag je iCreate eigenlijk niet missen. Elke editie van iCreate Magazine bevat 100 pagina’s met creatieve tips, boeiende artikelen en grondige besprekingen van de nieuwste Apple-producten. Met de diversiteit aan workshops hebben je Mac, iPhone, iPad en Apple Watch straks geen geheimen meer voor jou. Natuurlijk wordt er ook uitgebreid aandacht besteed aan andere technologie-ontwikkelingen en randzaken rondom Apple.