Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

iCreate 159: 31 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac

Auteur: iCreate
0 reacties
iCreate 159

Het is de ultieme trend van het moment: AI. Hiermee kun je al je creatieve ideeën tot leven brengen. Laat een AI bijvoorbeeld teksten schrijven, plaatjes genereren, muziekstukken maken, video’s vertalen – noem maar op. In iCreate 159 vertellen we wat de mogelijkheden zijn, welke AI’s je hiervoor nodig hebt en hoe je ze gebruikt op je iPhone, iPad en Mac. Plus je ontdekt voor welke AI’s je een oogje in het zeil moet houden, want de ontwikkelingen gaan als een speer.

Lees verder na de advertentie

Alles over de eerste alternatieve appwinkel voor je iPhone

Apple was er jaren op tegen, maar het is eindelijk zover: iPhone-gebruikers hebben nu toegang tot alternatieve appwinkels! Dit betekent dat je ook apps buiten de App Store om kunt downloaden, waardoor het aanbod ineens een stuk groter is geworden. Inmiddels is de eerste alternatieve appwinkel beschikbaar. In iCreate 159 maak je kennis met deze AltStore, plus we vertellen waar je hem vindt. Maak je klaar voor een middagje shoppen!

Zo maakt Apple je vakantie nog leuker

De zomervakantie komt er langzaam aan, dus misschien droom je al van je volgende vakantiebestemming… Daarvoor komen je Apple-apparaten goed van pas! Er zijn veel apps en functies voor je iPhone, iPad, Mac en Apple Watch die je volgende reis naar een hoger niveau tillen. Die helpen niet alleen tijdens je reis, maar ook al voordat je vertrekt en wanneer je weer thuis bent. iCreate 159 vertelt je alles wat je moet weten!

kooptip

De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €696!
De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €696!

Tot €7,50 korting per maand en dubbele data als je thuis KPN hebt

En verder …

De complete gids voor fotograferen met je iPhone | Reviews van de iPad Air 2024 & iPad Pro 2024 | De verschillen tussen HomeKit en Matter | Ontdek de verborgen functies van Google Maps | Heel veel praktische tips voor al je Apple-apparaten.

iCreate 159 bestellen

Wil je de nieuwe iCreate lezen? Je hoeft er je luie stoel niet voor uit! Bestel het nummer nú in onze webshop en het wordt gratis bij je bezorgd. En kun je niet wachten? Dan is er ook een digitale versie van iCreate 159.