Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 158De grote AirPods-gids 🎧
Cover van

iCreate 158: de grote AirPods-gids

Auteur: iCreate
0 reacties
iCreate 158

Ontdek de magie van AirPods met onze uitgebreide gids vol tips en trucs. Van het optimaal instellen voor de beste luisterervaring, tot allerlei verborgen functies: laat je verrassen door wat jouw AirPods allemaal kunnen. Je AirPods zijn veel meer dan het zoveelste paar draadloze oortjes. 

Ontwerp een creatieve filmposter in Canva

Zit je boordevol creatieve ideeën, maar schrikken complexe ontwerp-apps je af? Maak kennis met Canva! Iedereen – van beginners tot gevorderden – kan hiermee prachtige ontwerpen maken. Ontwerp uitnodigingen, posters en alles wat je je maar bedenken kunt. Wij laten je zien hoe, aan de hand van een filmposter.

Ontgrendel de emoji-geheimen van je iPhone en Mac

We duiken in de kleurrijke wereld van emoji’s! Deze kleine pictogrammen zijn uitgegroeid tot een essentieel onderdeel van onze digitale communicatie. Maar gebruik je ze wel op de juiste manier? Ontdek de betekenis achter populaire emoji’s en leer nieuwe manieren om ze te gebruiken.

En verder …

Bouw eenvoudig je eigen app met Opdrachten | Creëer je eigen kunstwerk met AI | Heel veel trucjes voor je iPhone, Mac en andere Apple-apparaten

iCreate 158 bestellen

Wil je de nieuwe iCreate lezen? Je hoeft er je luie stoel niet voor uit! Bestel het nummer nú in onze webshop en het wordt gratis bij je bezorgd. En kun je niet wachten? Dan is er ook een digitale versie van iCreate 158.