Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

iCreate 156 – iOS 17-geheimen onthuld!

Auteur: iCreate
0 reacties
iCreate 156

Je dacht dat je alles wist van iOS 17? Nou … Naast de grote nieuwe functies zijn er nog allerlei slimme trucjes die je misschien nog niet hebt ontdekt. In iCreate 156 hebben we er 42 voor je verzameld. Ontdek hoe je het maximale uit je iPhone haalt met deze goed verstopte pareltjes!

Maak van je Mac een muziekstudio

Ben je een muziekliefhebber die droomt van het maken van je eigen muziek, maar heb je geen toegang tot een professionele opnamestudio? Je Mac helpt je uit de brand! Ontdek welke Mac je hiervoor nodig hebt, wat GarageBand voor je kan beteken en hoe Logic Pro je muziek naar een hoger niveau tilt.

Teken je eigen animatiefilm op de iPad

Procreate is de onbetwiste koning der teken-apps. Zowel professionals als amateurs zijn fan – veel mensen hebben speciaal voor deze app een iPad aangeschaft. En nu is er de spin-off Procreate Dreams, voor het maken van tekenfilms. Wij gaan je leren animeren!

En verder …

Werk slimmer met dit geniale ChatGPT-alternatief | Zo wordt je iPhone nutteloos voor dieven | 13 iPhone-fotografiefouten die je nooit meer mag maken

iCreate 156 bestellen

Wil je de nieuwe iCreate lezen? Je hoeft er je luie stoel niet voor uit! Bestel het nummer nú in onze webshop en het wordt gratis bij je bezorgd. En kun je niet wachten? Dan is er ook een digitale versie van iCreate 156.