Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

Bestel iCreate 155 – Fris je iPhone op

Auteur: iCreate
0 reacties

Toe aan een frisse start? Begin bij je iPhone! Richt je thuisscherm opnieuw in, ruim je apps op en kijk eens kritisch naar je foto’s en video’s. Met iCreate 155 is zo’n grote schoonmaakbeurt zo gepiept.

3D-printen: ook iets voor jou?

Het maken van 3D-prints is gemakkelijker, goedkoper en nuttiger dan je denkt. En 3D-printers zijn al lang niet meer zo groot, duur en complex als een jaar of tien geleden. In deze uitgave ontdek je de basis van 3D-printen. Wat kun je allemaal maken?

Krijg je iPhone in de vingers

Je iPhone heeft een aanraakscherm dat je bedient met je vingers. Maar ken jij wel alle gebaren? Tikken, vegen, scrollen – soms met meerdere vingers tegelijk. Wij laten je kennismaken met de slimste touch-gebaren voor je iPhone. Zo bedien jij je iPhone straks vingervlug.

En verder …

Kijktips voor Apple TV+ | Verbeter je foto’s met behulp van AI | Maak draadloos een back-up van je Mac | Heel veel tips voor je iPhone, Mac en andere Apple-producten.

iCreate 155 bestellen

Wil je de nieuwe iCreate lezen? Je hoeft er je luie stoel niet voor uit! Bestel het nummer nú in onze webshop en het wordt gratis bij je bezorgd. En kun je niet wachten? Dan is er ook een digitale versie van iCreate 155.