Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

Bestel iCreate 154 – 22 geniale Mac-apps die je móét hebben

Auteur: iCreate
0 reacties
iCreate 154

Wil jij het maximale uit je Mac halen? In onze nieuwste uitgave ontdek je een schat aan onmisbare apps voor je Mac. Of je nu een beginnende of ervaren Mac-gebruiker bent: deze 22 geniale apps mogen niet ontbreken op jouw Mac!

Apple’s nieuwe iPhone-app van dit jaar

We praten je helemaal bij over de nieuwste Apple-app: Dagboek. Hiermee leg je moeiteloos je herinneringen en gedachten vast op je iPhone. Schrijf je gevoelens, frustraties, hersenspinsels of belangrijke gebeurtenissen op en creëer zo rust in je hoofd.

Hightech huisdier

Je huisdier is je trouwe metgezel en gaat en staat waar jij wilt. Met je iPhone is het precies zo – en samen vormen ze een mooie combinatie! Je iPhone heeft allerlei mogelijkheden die specifiek voor honden- en kattenbaasjes bedoeld lijken en die nemen we graag met je door.

En verder …

Heel veel tips en achtergronden over de iPhone iPad en Mac. Bijvoorbeeld: dit is er nieuw in iOS 17.2 | Usb-c voor je iPhone en iPad | Ontdek jouw ultieme Mac in ons Mac-koopadvies

iCreate 154 bestellen

Wil je de nieuwe iCreate lezen? Je hoeft er je luie stoel niet voor uit! Bestel het nummer nú in onze webshop en het wordt gratis bij je bezorgd. En kun je niet wachten? Dan is er ook een digitale versie van iCreate 154.