Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 153Maak je huis écht slim met HomeKit 🏠
Cover van
nieuws

Bestel iCreate 152 – macOS Sonoma: zo werken alle nieuwe functies

Auteur: iCreate
0 reacties

Het is de grote Mac-update van 2023: macOS Sonoma. Hiermee krijgt je apparaat er weer allerlei nieuwe functies bij, van bewegende achtergronden tot widgets op het bureaublad. In iCreate 152 gaan we ze allemaal met je langs!

Teken in de stijl van iconische kunstenaars

Wij laten je zien hoe je de stijlen van drie iconische kunstenaars nabootst, met dank aan de app Procreate. We gaan van gemakkelijk naar moeilijk: eerst maken we een abstract kunstwerk à la Mondriaan, vervolgens gaan we aan de slag met de popart van Lichtenstein, en we sluiten af met een post-impressionistische tekening in de stijl van Van Gogh.

Geef je oude iPhone een tweede leven

We hebben alle manieren op een rij gezet waarop je je oude iPhone nog kunt gebruiken. En dat zijn er meer dan je denkt. Dus: trek die lade open, laad die verouderde accu op en geef je oude iPhone een tweede leven!

Dit vinden we van de nieuwe Apple-producten

Apple introduceerde in september de iPhone 15-lijn, de Apple Watch Series 9 en de Apple Watch Ultra 2. En uiteraard hebben wij ze allemaal getest! Hoe goed zijn de iPhones en Watches van 2023?

En verder …

Ook in deze iCreate: monteer je eigen reactievideo in iMovie, breng creativiteit aan in je notities, aan de slag met de nieuwe AirPods-functies in iOS 17 en nog veel meer.

iCreate 152 bestellen

Wil je de nieuwe iCreate lezen? Je hoeft er je (paddestoel)huis niet voor uit! Bestel het nummer nú in onze webshop en het wordt gratis bij je bezorgd. En kun je niet wachten? Er is ook een digitale versie van iCreate 152.