Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 158De grote AirPods-gids 🎧
Cover van

Bestel iCreate 151 – iOS 17: aan de slag met álle nieuwe functies

Auteur: iCreate
0 reacties
iCreate 151

iOS 17 is de grote software-update van dit jaar, en de grenzen van de iPhone worden hiermee weer verlegd. In iCreate 151 gaan we er stap voor stap doorheen. Zo haal jij direct alles uit nieuwe iOS 17-functies als Stand-by, Contactposters, Check-in en nog veel meer. Natuurlijk vergeten we hierbij ook de iPad niet!

watchOS 10: ga met de tijd mee

Heb je je iPhone bijgewerkt naar iOS 17? Dan is nu je Apple Watch aan de beurt! Slimme stapels, nieuwe wijzerplaten en verbeterde apps: je Apple Watch krijgt er met watchOS 10 een heleboel nieuwe features bij! Is dit de leukste en grootste update voor je Apple Watch tot nu toe? Kijk even mee!

De ultieme streaminggids

Een klein schermpje, ielige speakers: het beeld en geluid dat je afspeelt op je iPhone verdient eigenlijk een groter podium. De oplossing? Streaming! Wij leggen je uit hoe je het beeld en geluid van je iPhone gemakkelijk naar je tv of speakers stuurt. Films, foto’s en muziek komen zo veel beter uit de verf.

En verder …

Ook in deze iCreate geven we he eindeloos veel handige tips & trucs voor je iPhone, iPad, Mac en Apple Watch. We laten je zien hoe je je Mac en iPhone beveiligt met een fysieke sleutel, hoe je monteert met Storyboards in iMovie en nog veel meer.

iCreate 151 bestellen

Wil je de nieuwe iCreate lezen? Je hoeft er strandstoel niet voor uit! Bestel het nummer nú in onze webshop en het wordt gratis bij je bezorgd. En kun je niet wachten? Dan is er ook een digitale versie van iCreate 151.