Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

Bestel iCreate 147 – Laat AI voor je werken

Auteur: iCreate
0 reacties
iCreate 147


Lees verder na de advertentie

Het internet en de iPhone hebben ons leven de afgelopen twintig jaar compleet veranderd. Ben jij klaar voor de volgende revolutie? 2023 is nu al het jaar van artificiële intelligentie (AI)! AI helpt je om teksten, afbeeldingen, video’s en nog veel meer te maken – gewoon met je Mac of iPhone. In iCreate 147 ontdek je de kracht van AI.

Aan de slag met AI

Ben jij klaar voor de volgende revolutie? 2023 is nu al het jaar van de artificiële intelligentie (AI)! AI helpt je om teksten, afbeeldingen, video’s en nog veel meer te maken – gewoon met je Mac of iPhone. Wat zijn de belangrijkste AI’s van dit moment? En hoe nemen ze je werk uit handen? Wij praten je helemaal bij en leggen alles uit.

Wifi-tips: snel internet in je hele huis

Traag internet? Of heb je nauwelijks bereik in de uiterste hoeken van je huis? Dat zorgt natuurlijk voor enorme irritaties: de hoogste tijd dus om je draadloze netwerk eens onder de loep te nemen. Met onze wifi-tips zijn al je wifi-problemen verleden tijd.

Ook dit mag je niet missen

Stel een iPhone in voor je kinderen (en bescherm ze met deze instellingen) | CarPlay 2 en Apple Car: dit is de toekomst van autorijden | Mac mini getest: goedkoop, maar ook goed? | Veel tips voor je Mac en iPhone

Bestel iCreate 147


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt

Wil je de nieuwe iCreate lezen? Je hoeft er je luie stoel niet voor uit! Bestel het nummer nú in onze webshop. En kun je niet wachten? Dan is er ook een digitale versie van iCreate 147.