Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 158De grote AirPods-gids 🎧
Cover van

Bestel iCreate 142 – de nieuwe iPhone 14 Pro (en meer!) getest

Auteur: iCreate
0 reacties
iCreate 142


Lees verder na de advertentie

De nieuwe iPhone 14 Pro (Max) is uit en hij is op vrijwel alle fronten vernieuwd. Het Dynamic Island, het always-on scherm, de 48-megapixel camera en nog veel meer: wij hebben alles uitgebreid getest. Is dit dé iPhone voor jou? Je leest het in iCreate 142.

Al het nieuws van het Apple-event

Apple lanceerde naast de iPhone 14 Pro nog veel meer nieuwe producten dit najaar. Is de gewone iPhone 14 meer dan duizend euro waard? Welke van de drie (!) nieuwe Apple Watch-modellen moet je kiezen? En waarom zijn die nieuwe AirPods Pro 2 toch zo geniaal? We praten je helemaal bij.

Grote Apple-updates en nog meer

Al je Apple-spullen voelen weer als nieuw dankzij de grote updates van dit jaar. Ben jij al klaar voor macOS Ventura? Zo werken alle nieuwe functies op de Mac. En maak zeker ook even tijd voor watchOS 9 voor de Apple Watch! Verder in deze iCreate:een hoop toffe gadgets en natuurlijk heel veel handige Apple-tips.

Bestel iCreate 142

Wil je de nieuwe iCreate lezen? Je hoeft er je luie stoel niet voor uit! Bestel het nummer nú in onze webshop. En kun je niet wachten? Dan is er ook een digitale versie van iCreate 142!


kooptip