Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 156iOS 17-geheimen onthuld
Cover van
nieuws

Hot Stuff: toffe tassen voor je Mac

Auteur: iCreate
0 reacties


Lees verder na de advertentie

iCreate selecteert deze week twee tassen; één voor de vrouwelijke Apple-gebruiker en één voor de mannelijke Mac-maniak. Met de Multi Stem richt Orla Kiely zich op de dames en voor de heren is er de Flight Bag van Paul Smith

Orla Kiely Multi Stem

Vrouwen en tassen lijken onafscheidelijk, voor ieder doel hebben ze er wel één of meerderen in hun bezit. Natuurlijk zijn er daarom ook tassen speciaal gericht op de vrouwelijke Mac-gebruikers. In de Multi Stem schoudertas van Orla Kiely kun je zowel je MacBook, je iPhone als je iPad tegelijkertijd kwijt. Het ontwerp is exclusief voor je Mac en in samenwerking met Apple gemaakt. Deze stijlvolle tas oogt retro op een frisse manier. De tas is in drie verschillende opdrukken verkrijgbaar voor een prijs van €209,95.

Paul Smith Flight Bag

Waarom zou je je mooie MacBook Pro in een suffe laptoptas vervoeren, als je in de Apple Online Store exclusieve exemplaren kunt vinden van gerenommeerde ontwerpers? Een goed voorbeeld van zo’n mooie tas is Paul Smith’s Flight Bag. De tas is met schuimrubber gevoerd, heeft een lederen afwerking en de stukken zijn duurzaam gestikt. De tas is groot genoeg om naast je MacBook ook je boeken en een grote koptelefoon kwijt te kunnen. De Flight Bag voor je MacBook Pro is verkrijgbaar voor €249,95.


kooptip