Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

Lek: ‘Apple kondigt straks HomePod mini aan – en zo ziet hij eruit’

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
HomePod mini


Lees verder na de advertentie

Vanavond om 19.00 uur is er een Apple-event rondom de iPhone 12. En het had ongetwijfeld een verrassing moeten zijn, maar het is nu al gelekt: Apple gaat ook een nieuwe, kleine HomePod aankondigen. Foto’s van de HomePod mini circuleren al op internet.

HomePod mini lek

De ‘gewone’ HomePod is inmiddels al een paar jaar oud en ziet eruit als een cilinder, verkrijgbaar in zwart en wit. De HomePod mini heeft een heel andere vorm, maar is wel duidelijk verwant aan de HomePod uit 2018. Het is een bolvormige speaker met een afgeplatte boven- en onderkant. Op de bovenkant zit een display: hierop bewegen allerlei kleuren als je via de speaker in gesprek bent met Siri. De HomePod mini is er eveneens in wit en zwart.

De HomePod mini is kleiner, maar heeft ook een kleiner prijskaartje. Hij is net zoals zijn grotere broer perfect ingebed in het Apple-ecosysteem. Naar verluidt heeft Apple wel wat concessies moeten doen om de prijs te drukken. Zo zou de audiokwaliteit iets minder zijn dan bij de grotere versie. Heel gek is dat natuurlijk niet, gezien het formaat. En nu maar hopen dat hij in Nederland verschijnt, want de eerdere HomePod is hier nooit verkrijgbaar geweest.

Apple-event

Het duurt nog maar enkele uren voordat het Apple-event van start gaat: vanavond om 19.00 uur is het zover. Het event zal grotendeels in het teken staan van de iPhone 12. Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor onze gratis nieuwsbrief:


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt

Bron: MacRumors