Terug naar Lek: ‘Apple kondigt straks HomePod mini aan – en zo ziet hij eruit’
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Lek: ‘Apple kondigt straks HomePod mini aan – en zo ziet hij eruit’

Door Laura Grootaarts13 oktober 2020 16:422 min. leestijd0

Vanavond om 19.00 uur is er een Apple-event rondom de iPhone 12. En het had ongetwijfeld een verrassing moeten zijn, maar het is nu al gelekt: Apple gaat ook een nieuwe, kleine HomePod aankondigen. Foto’s van de HomePod mini circuleren al op internet.

HomePod mini

HomePod mini lek

De ‘gewone’ HomePod is inmiddels al een paar jaar oud en ziet eruit als een cilinder, verkrijgbaar in zwart en wit. De HomePod mini heeft een heel andere vorm, maar is wel duidelijk verwant aan de HomePod uit 2018. Het is een bolvormige speaker met een afgeplatte boven- en onderkant. Op de bovenkant zit een display: hierop bewegen allerlei kleuren als je via de speaker in gesprek bent met Siri. De HomePod mini is er eveneens in wit en zwart.

De iPhone 14 nu tot €7,50 korting per maand!

De iPhone 14 nu tot €7,50 korting per maand!

Maximaal voordeel als je thuis internet van Ziggo hebt

De HomePod mini is kleiner, maar heeft ook een kleiner prijskaartje. Hij is net zoals zijn grotere broer perfect ingebed in het Apple-ecosysteem. Naar verluidt heeft Apple wel wat concessies moeten doen om de prijs te drukken. Zo zou de audiokwaliteit iets minder zijn dan bij de grotere versie. Heel gek is dat natuurlijk niet, gezien het formaat. En nu maar hopen dat hij in Nederland verschijnt, want de eerdere HomePod is hier nooit verkrijgbaar geweest.

Apple-event

Het duurt nog maar enkele uren voordat het Apple-event van start gaat: vanavond om 19.00 uur is het zover. Het event zal grotendeels in het teken staan van de iPhone 12. Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor onze gratis nieuwsbrief:

Bron: MacRumors

 

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar