Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

HomePod laat lelijke kringen achter op meubilair

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
HomePod kringen houten meubilair


Lees verder na de advertentie

Apple’s HomePod blijkt witte kringen achter te laten op meubilair. Je kunt de speaker maar beter niet op een houten ondergrond plaatsen.

HomePod: kringen op houten meubilair

HomePod mag dan heel chic staan op een houten tv-kastje, toch is het beter om hem op een andere plek neer te zetten. Een aantal gebruikers geeft aan dat HomePod witte kringen veroorzaakt op hout, en soms al binnen zeer korte tijd. Binnen twintig minuten was het gebeurd, aldus de volgende Twitteraar:

En hij is niet de enige:


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt

https://twitter.com/johnbirchman/status/963889592628908032

https://twitter.com/mdrndad/status/963859989386457088

Vlekken verwijderen

Apple heeft inmiddels erkend dat de HomePod vlekken achterlaat op houten oppervlakken. In een Support-document legt Apple uit wat er precies aan de hand is: ‘Deze kringen kunnen ontstaan doordat oliën zich verspreiden tussen de siliconen basis en het tafeloppervlak.’

Volgens Apple vervagen de kringen nadat je HomePod verplaatst binnen enkele dagen. Zo niet, dan kun je de vlekken met een droge of vochtige doek weg krijgen. Baat dat ook niet? Dan moet je de meubels reinigen op de manier die de fabrikant ervan adviseert. Wil je dit soort ellende allemaal voorkomen, dan zet je de HomePod op een andere ondergrond, of op een onderzettertje.

HomePod release

HomePod is vorige week verschenen in een aantal Engelstalige landen. Dit voorjaar volgen Duitsland en Frankrijk. Wanneer de speaker in Nederland verkrijgbaar is, weten we nog niet.

Lees ook ons dossier over HomePod.